Because someone actually tried to bypass this, I'm putting it at the very top: These tournaments are for Norwegians only. If you don't speak Norwegian and don't live in Norway, you'll have to message the tournament admin beforehand for special permission to participate.

Vanligvis spilles alle runder untatt finalen best av 3 - finalen spilles best av 5. Hvis oppmøtet blir stort kan de tidlige rundene endres til best av 1, og hvis oppmøtet blir lite kan alle rundene gjøres om til best av 5. Info om dette vises alltid øverst i brackets.

Map pool:

Alle kartene finner dere ved å gå til Custom Games-delen av Battle.net (trykk F3), søk etter navnet på kartet øverst til høyre og så klikk “Create Game” (ikke “Join Game”!). For å finne kartene raskt kan du legge dem til som bokmerke ved å høyreklikke på dem i listen og så klikke “Bookmark”. Deretter kan du raskt finne dem ved å trykke på “Bookmarks” i menyen til venstre.

Slik velges kartene dere skal spille på:

Regler:

Oppfør deg! Hvis vi får høre at noen ikke oppfører seg mot motstanderne sine, forbeholder vi oss retten til å diskvalifisere vedkommende fra pågående og framtidige turneringer. Det vil brukes skjønn av admins i dette.

Maphacks, auto-inject og lignende er forbudt. Mistanker om dette må meldes til turneringsansvarlig umiddelbart. Hvis du tillater kampen din å bli streamet av noen andre enn SC2.no sine offisielle streamere, er det på egen risiko om motstanderen din ser på streamen. SC2.no sin stream vil alltid ha delay på slik at alt vises 2-3 minutter senere enn det skjer.

Noshow: Hvis motstanderen din ikke har møtt opp (ikke er online på Battle.net eller IRC), gi umiddelbart beskjed til en admin. Fortsett å prøve å finne ham/henne - hvis han/hun etter 10 minutter fortsatt ikke er å finne, gi beskjed igjen og du får walkover.

Hvis en kamp ikke har begynt etter 15 minutter og ingen av spillerne har gitt beskjed til admin om å få walkover, kan turneringsanvarlig gjøre om kampen til en best av 1 for å unngå forsinkelser i turneringen. Bevisste handlinger som forsinker turneringen unødvendig kan også straffes med diskvalifisering.

Rase: Det er lov å bytte rase når som helst i turneringen så lenge motstanderen din informeres. Hvis det er motstanderen din sin tur å velge map må du si ifra hvilken rase du vil bytte til før han/hun velger map.

Spectators: Det er opp til spillerne hvor mange spectators som slipper til i kampen, men hovedstreamer + admins har alltid rett til å se på hvis de ber om det. Hvis en av spillerne vil ha en spectator ut, må vedkommende ut - den andre spilleren trenger ikke være enig.

Disconnect: Ved disconnect bør spillerne bli enige om kampen skal spilles på ny eller om det var en klar ledelse for en av spillerne. Hvis spillerne er uenige om dette, ta kontakt med turneringsansvarlig og vær klar til å vise til replay.

Hvis en spiller forsvinner midt i en kamp (midt i et kart eller mellom kartene) har vedkommende 10 minutter til å komme tilbake og være klar til å spille igjen før det gis walkover.

Husk å skru av "Only allow friends to send me invites" og "Only allow friends to send me chat messages" under Battle.net-innstillingene mens turneringen foregår! Hvis du ikke gjør dette, risikerer du at motstanderen din ikke får kontakt med deg!