Published using Google Docs
Eskilstuna Ki-Aikido Medlemsinfo (svenska)
Updated automatically every 5 minutes

Välkommen till klubben

Föreningen Eskilstuna Ki-Aikido (EKIA) startade 1991 och har sedan dess haft fortlöpande vuxenträning under olika huvudinstruktörer, år 2008 startade vi även en träningsgrupp för barn och ungdomar. Både vuxna och barn tränar två gånger i veckan på torsdagar och söndagar. Ungdomar tränar sen höstterminen 2016 också på tisdagar. Alla nya medlemmar behöver fylla i vårt medlemsformulär, enklast är att fylla i det online på goo.gl/Nq05Db - på www.ekia.net hittar du också mer information om klubben.

Sedan hösten 2016 tränar vi i nya fina lokaler i Munktellarenan, Verkstadsgatan 5.

This information is also available in english / العَرَبِية at www.ekia.net

Träningskläder

När man börjar träna aikido går det bra att använda mjuka träningskläder, långbyxor och t-shirt eller liknande. När man tränat ett tag kan man köpa en vit träningsdräkt (Gi) med bälte. Vi gör inköp av dräkter tillsammans några gånger per termin, men du kan redan nu gå in på vår hemsida och lägga din beställning (under Länkar) så säger vi till när det är dags. Priserna på dräkterna ligger just nu på 550-600 kr för vuxna. Dräkterna betalas på samma sätt som terminsavgiften. Barndräkter ingår i första terminsavgiften.

Avgifter

Vi har två terminer per år, med ett kortare juluppehåll och längre sommaruppehåll. Terminsavgiften betalas två gånger per år. Betalning sker till vårt Plusgiro-konto: (pg) 837 09 82-4. Antingen i början av terminen eller när du provtränat färdigt. Vi undviker helst kontanter. Säg till om du behöver ett inbetalningskort, annars går det bra att betala över internet, kom bara ihåg att inkludera namnet på den som ska träna. Avgiften går till hyra av lokalen, inköp av material och till att anordna läger för klubbens medlemmar. Det ingår också en skadeförsäkring för alla våra medlemmar genom Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

I slutet av varje termin har vi gradering, då man får chansen att visa upp vad man lärt sig under terminen. Vuxna betalar då även en graderingsavgift (oftast 50 eller 100 kr) om de graderar sig. Barn betalar ingen graderingsavgift men när de byter färg på sitt bälte så får de ett sådant kostnadsfritt från klubben. Du får även ett diplom efter graderingen.

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss så görs det enklast genom vår SMS-grupp, dit blir du automatiskt ansluten när du fyllt i vårt medlemsformulär. Genom SMS-gruppen skickar vi även ut information om inställda träningar, dräktbeställningar och liknande. Det går naturligtvis bra att SMSa, eposta eller ringa oss direkt också.

Johan Ahlberg, 070-681 61 83, tenkan@gmail.com

Manuel Stadelmann, 072-2101708, allotria@gmail.com