BK2017_ logo.png

EVENIMENTUL SPORTIV DE AIRSOFT

BLITZKRIEG 2017

OPERATION NEMESIS

EDItIA A IV-A


CUPRINS:

 1. Povestea evenimentului
 2. Noutăți la #BK17
 3. Locația evenimentului
 4. Înscrieri și desfășurare eveniment
 1. Costuri eveniment
 1. Biletele
 1. Tipuri de bilete
 2. Înscrierea la eveniment
 3. Plata biletelor
 1. Cazarea
 2. Mâncarea și băutura
 3. Produsele promoționale BLITZKRIEG
 1. Formularul de înscriere
 2. Listă de participanți
 3. Program eveniment
 1. Facțiuni și comandament
 1. Army Alliance (armata)
 2. Rebel Horde (rebelii)
 3. Polaris (contractorii și civilii)
 1. Regulament
 1. Regulamentul de angajare - MED
 2. Jocul de noapte
 3. Regulamentul HPA
 4. Regulamentul fortăreței POLARIS
 5. Regulamentul de joc
 6. Regulamentul diamantelor
 7. Regulamentul zonelor de joc
 1. Contact și link-uri utile

 1. POVESTEA EVENIMENTULUI

BLITZKRIEG: Operation Banshee este al  eveniment airsoft din seria BLITZKRIEG organizat de Meerkats Airsoft Club Sibiu.

POLARIS este singura organizație mondială însarcinată cu salvarea speciei umane în cazul unui scenariu apocaliptic. Sarcina lor este să pună la adăpost și să ofere condiții de supraviețuire celor mai mari savanți din lume și unui număr de oameni “perfect sănătoși” care să asigure perpetuarea speciei. Înființată de James Maxwell, POLARIS este o fortăreață situată în New Hope Mountains, capabilă să adăpostească și să hrănească 2000 de oameni pentru o perioadă de maxim 50 de ani, în interiorul căreia se află cel mai mare și mai diversificat depozit de semințe. Deoarece siguranța oamenilor, cât și securitatea fortăreței este foarte importantă, POLARIS este dotată cu technologie militară de ultimă generație, două focoase nucleare și are cei mai buni specialiști în domeniu.

Au trecut 50 de ani de la razboiul nuclear. După ce savanții au efectuat mai multe teste s-a primit în sfârșit confirmarea pentru a putea ieși la suprafață și reconstrui lumea.

Între timp în tabara Army Aliance conducerea a fost preluată de Egil Skallagrimson. Norvegian de origine, Egil a luat parte la toate conflictele cu Rebel Horde și a dovedit pe câmpul de luptă că este demn de a prelua conducerea armatei.

Retrasă în munții Icecrown din regiunea Northread, Armata se reorganizează și plănuiește un atac asupra Step Hills regiune ocupată de Rebel Horde.

Iscoadele Hoardei Rebele descoperă noua fortăreață Polaris și reusesc să sustragă unul din cele două focoase nucleare .

Kirk Maxwell, cancelarul Polaris, se vede obligat să stabilească o alianță cu Army Aliance.

În urma întâlnirii se semnează alianță între cele două facțiuni și încep pregatirile pentru Operatiunea Nemesis.

Operatiunea Nemesis avea ca scop, eradicarea Rebel Horde.

Egil este în continuare îngrijorat, doreşte să găsească o variantă care să îl aducă pe picior de egalitate cu Hoarda Rebelă. Împins de această nesiguranţă constanţă,  trimite un squad pentru a sustrage focoasa nucleară din Polaris. În toiul nopţii, membrii AA Squad, se înfiltrează în baza Polaris şi reusesc să sustragă racheta nucleară.
Furios în urma celor petrecute, James Maxwell rupe alianţa cu Armata şi se declară neutră în confruntarea dintre cele doua facţiuni, în plus, James comanda SDF-ului capturarea şi executarea celor doi comandanţi.
În ciuda faptului că cele doua facţiuni deţin cele doua rachete nucleare, James rămâne sigur pe situaţia în care se găseşte. El este conştient de faptul că Hoarda Rebela cât şi Alianţa Armată nu deţin codurile şi nici nu au oameni pregatiti ca să lanseze cele doua focoase.
Drept urmare, Polaris rămâne în continuare un pion important în această confruntare. Vor reuşi una dintre cele doua facţiuni să găsească o variantă pentru a încheia o alianţă cu Polaris?


 1. NOUTĂȚI LA #BK17

TEMATICA #BK17

Tematica evenimentului este continuarea edițiilor anterioare în care apare în joc o nouă facțiune ce are ca obiectiv principal dezvoltarea unei infrastructurii proprii. Decorurile din noua zonă de joc POLARIS, clădirile și personajele care fac LARP vor fi în strânsă legătură cu această temă.

RECUZITĂ NOUĂ

Anul acesta vom introduce diverse materiale noi de recuzită care vor face jocul si misiunile jucătorilor mult mai interesante. Jucătorii pot vedea pe teren anul acesta 9 rachete instalate pe 3 platforma de lansare, 2 rachete mari nucleare, 3 stații meteo.

UN NOU OBIECTIV ÎN JOC: M.A.S.H.

Spitalul mobil este noul noul obiectiv interactiv introdus la BLITZKRIEG 2017, acesta se numește Mobile Army Surgical Hospital (MASH). În acest obiectiv pot face respawn doar jucătorii facțiunii care îl domină, iar acest lucru va fi marcat prin arborarea unui steag. Se poate arbora un steag pentru a face respawn-ul la 60 min. Există posibilitatea de a reduce timpul de respawn la jumătate (30 min) prin arborarea celui de al doilea steag. Steagurile sunt disponibile în HQ-ul facțiunii la startul jocului, acesta pot fi capturate de inamici deci trebuie apărate.

O NOUĂ ZONĂ DE JOC

La #BK17 vom introduce o nouă zonă de joc, fortăreața POLARIS, care va fi punctul principal de interes. Polaris este o fortareață hi-tech care dispune de technologie militară avansată, laboratoare, spital și academie, toate dotate la cele mai înalte standarde.

OAMENII DE ȘTIINȚĂ, INGINERI, ETC.

Sunt actori sau membrii Meerkats care interpretează rolurile (LARP).

TRAINING PENTRU LARP JUCĂTORI

Doar jucătorii fac trainingul necesar în baza Polaris pot fi medici sau grenadieri. Avantaje acestora sunt: medicii pot învia 10 jucători instant sau după 3 minute în funcție de rezultatul testului pe care îl primesc în spital, Grenadierii primesc un lansator de grenade pirotehnice cu care pot distruge HQ-ul (head quarter) sau FOB-ul (forward operating base) adversarilor. Locurile de medici și pirotehniști sunt limitate și egale pentru fiecare facțiune. Desemnarea jucătorilor care pot ocupa aceste posturi se face de către comandanți.

TOMBOLA BLITZKRIEG

La #BK17 vom reveni cu tombola organizată la finalul evenimentului, care va conține produse pentru airsoft de calitate de la producători ca TOKYO MARUI și ASG în valoare de 10.000 lei.

COMANDANTII

Anul acesta în premieră comandanții celor două facțiuni au fost aleși din rândul jucătorilor.

 1. LOCAȚIA EVENIMENTULUI

Evenimentul va fi organizat în zona taberei Șanta care este situată la 5 km sud de staţiunea Păltiniş și 25 km de Sibiu la o altitudine de 1350 m în munţii Cindrel. La locație se ajunge din Păltiniș pe drumul forestier DJ106A.

În perioada de desfășurare a evenimentului organizatorii vor pune la dispoziția jucătorilor următoarele:

 1. ÎNSCRIERI ȘI DESFĂȘURARE EVENIMENT

 1. COSTURI EVENIMENT

În acest paragraf puteți găsi toate informațiile legate de prețul biletelor, prețul cazării și oferta de produse comercializate la bar și cantină.

 1. BILETELE

Pentru evenimentul de anul acesta organizatorii vor scoate la vânzare pentru jucători 500 de bilete. Numărul acestora poate fi suplimentat cu maxim 10% în cazul în care cererea este foarte mare. Biletul include un sandwich, o băutură și o porție de mâncare.

 1. TIPURI DE BILETE

Vor exista trei tipuri de bilete cu prețuri diferite după cum urmează:

!!! IMPORTANT !!! 

Suplimentarea de 10% se va face cu bilete de tip C.

 1. ÎNSCRIEREA LA EVENIMENT

Vor exista trei perioade de plată a biletelor după cum urmează:

!!! IMPORTANT !!! 

La finalul fiecărei perioade de plată înregistrările neachitate vor fi șterse iar biletele pentru locurile rămase disponibile vor fi scoase la vânzare.


 1. PLATA BILETELOR

Plata biletelor se face în contul Asociației BLITZKRIEG deschis la Banca Comercială Română - Sibiu.

Detalii plată:

Titular: ASOCIAȚIA BLITZKRIEG

Cod IBAN: RO18 RNCB 0227 1506 3066 0001

CIF: 36194757

!!! IMPORTANT !!! 

Costul biletului, cazării și al produselor promoționale nu este rambursabil dar poate fi transferat altui jucător în urma unei cereri trimise la salut@meerkats.ro. Împreună cu biletul se achită cazarea și produsele promoționale (dacă este cazul). Trebuie specificat în secțiunea ”detalii” a ordinului de plată numele și numărul de bilet a persoanei (persoanelor) pentru care se face plata. Ulterior trebuie trimis un e-mail pe adresa salut@meerkats.ro cu următoarele informații:

 1. CAZARE

Localizare: în GREENZONE (camping), la o distanță de 100-300m de REDZONE (zona de joc).

Localizare: în GREENZONE (camping), la o distanță de 100-300m de REDZONE (zona de joc). Locurile de cazare sunt limitate la 45 locuri în 2 cabane montane cu băi şi bucătării complet utilate.

!!! IMPORTANT !!! 

Camerele sunt achitate de cel care face rezervarea împreună cu biletul (trebuie menționat acest lucru la detalii plată în OP).

Locurile de cazare tip B sunt limitate fiind disponibile 45 locuri, acestea se ocupă în ordinea achitării.

Localizare: în stațiunea Păltiniș care se află la o distanță de 5 km de GREENZONE, accesul se face pe un drum forestier de bună calitate. Stațiunea Păltiniș oferă o mare varietate de pensiuni și hoteluri care pot satisface cele mai pretențioase gusturi. Recomandăm Hotelul Cindrel de 4 şi 3 stele (http://www.hotelcindrel.ro) din punct de vedere al capacității și localizării. Acesta se află pe drumul principal spre locație la doar 4 km de GREENZONE. Se pot face rezervări la orice pensiune sau hotel din staţiunea Păltiniș.

!!! IMPORTANT !!!

Locurile de cazare tip C sunt rezervate și plătite de fiecare jucător în parte, oraganizatorii vă pot pune la dispoziție o listă cu pensiunile disponibile din apropierea zonei de joc.

 1. MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ

!!! IMPORTANT !!! Produsele vor fi proaspete și de cea mai bună calitate, vom publica o listă orientativă cu produse și prețuri în perioada apropiată evenimentului.

 1. PRODUSELE PROMOȚIONALE BLITZKRIEG

 1. FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Link către formularmularul de înscriere.

 1. LISTĂ PARTICIPANȚI

Link către lista de participanți.


 1. PROGRAM EVENIMENT

JOI

1200 Deschidere camping/cazare, bar/cantină

1600-2100 Crono

1900-2100 Înscrieri

VINERI

0700-1050 Crono / Înscrieri

1100-1115 Briefing în OFF ZONE

1130-1145 Briefing în HQ

1200 Start Joc

SÂMBĂTĂ

1800 Stop Joc

1900 Tombola Blitzkrieg

2000 Blitzkrieg Party

DUMINICĂ

0900 Trezirea

1000 Plecare Spre Casă


 1. FACȚIUNI ȘI COMANDANȚI

 1. ARMY ALLIANCE - Armata

Este condusă de Generalul Egil Skallagrimson fiind una din cele două facțiuni rivale. Forța armată este bazată pe rigurozitatea militară din trecut și este compusă din aproximativ 45% dintre jucători.

Armata are următoarele atribuții:

Economie:

Dipomație:

Dress code:

 1. REBEL HORBE - Rebeli

Este condusă de Warlord Hassan Al Fatih fiind una din cele două facțiuni rivale. Rebel Horde este formată din uniunea triburilor de luptători rebeli si este compusă din aproximativ 45% dintre jucători.

Rebelii au următoarele atribuții:

Economie:

Dipomație:

Dress code:

 1. POLARIS - SDF (Special Division Forces) și Civilii

Este condusă de Kirk Maxwell și este singura organizație mondială însărcinată cu salvarea speciei umane în cazul unui scenariu apocaliptic. Sarcina lor este să pună la adăpost și să ofere condiții de supraviețuire celor mai mari savanți din lume și a unui număr de oameni “perfect sănătoși” care să asigure perpetuarea speciei. Așezarea Polaris este alcătuită din civili/oameni de știință și SDF.

JOC ZI: (12:00-22:00 / 08:00-18:00)

REGULI:

        JOC NOAPTE (22:00 - 08:00)

SDF au următoarele atribuții:

Civilii / Savanti își au baza în facilitatea Polaris și au următoarele atribuții:

Economie:

Dipomație:

Dress code:

 1. REGULAMENT

 1. REGULAMENTUL DE ANGAJARE – MED

         0 - 110 m/s        MED        1m        full auto        VERDE        ______        110 - 125 m/s        MED         7m        full auto        ALBASTRU        ______

         125 - 140 m/s        MED         15m        single fire only (+SAW)        GALBEN        ______

         140 - 170 m/s        MED         25m        single fire bolt action only        ROȘU        ______

         peste 170 m/s                        INTERZIS

În interiorul clădirilor sau altor structuri amenajate de organizatori (CQB) se va trage doar pe foc cu foc (single fire) şi cu replici la care viteza maximă este de 110m/s! În acest sens recomandăm folosirea pistoalelor ca sidearm. Din interior spre exterior se vor putea folosi si replici cu viteze mai mari cu respectarea MED aferent.


 1. Jocul de noapte

Jocul de noapte începe la ora 22:00 în data de 18.08.2017 şi se termină la ora 08:00 în data de 19.08.2017.

 1. REGULAMENTUL HPA

1. Sistemul de asigurare al presiunii regulatorului de stagiu final (Tournamentlock- ul) va fi adus de participant. Organizatorul va sigila tournamentlock-ul prin cel puțin una din următoarele variante: sigiliu, șoricel personalizat, autocolant securizat.

2. Tournamentlock-ul nu trebuie sa permită accesul la șurubul de reglaj prin deformare mecanica sau elastică fără a-i distruge integritatea.

3. Gazele de propulsie admise vor fi: aer comprimat(HPA), azot sau capsule CO2 12 gr. Nu sunt admise butelii de CO2 reîncărcabile, butelii de oxigen sau alte improvizații. Buteliile trebuie sa corespundă d.p.d.v. al integrității exterioare, să nu prezinte fisuri, deformări, sau afectarea învelișului exterior sub orice formă, filete uzate, să nu prezinte intervenții sau reparații/ modificări atât la nivelul recipientelor cât şi regulatoarelor, robinetelor, supapelor, etc. Sistemul HPA va fi însoțit obligatoriu de regulator comercial de la producători consacrați Airsoft, cu elementele constitutive intacte şi funcționale, sunt excluse regulatoarele artizanale sau cele asupra cărora s-au efectuat intervenții de orice natură.

4. Este interzisă alimentarea buteliilor la mai puțin de 100m de locul/perimetrului desfășurării evenimentului si la mai puțin de 50 m fată de orice bun mobil sau imobil ce nu aparține beneficiarului. În cadrul acestui eveniment vom avea un spațiu destinat acestor încărcări.

5. Dacă sistemul permite modificare prin wireless, se va pune la dispoziția organizatorului interfața software de blocare.

6. Nu sunt acceptate modificările aduse sistemelor HPA sub orice forma (rof, putere, mod de tragere, modalitate de alimentare aer sau bile) după efectuarea inspecției sistemului, cronografiere

 1. REGULAMENTUL FORTĂREȚEI POLARIS

 JOC ZI:

        JOC NOAPTE:

 1. REGULAMENTUL DE JOC

Reguli specifice jocului de airsoft folosite la evenimentele BLITZKRIEG.

Majoritatea obiectivelor și misiunilor disponibile la fiecare facțiune precum și recompensele acestora sunt publicate într-un tabel care va fi afisat în zonele de interes. Excepție fac misiunile secrete.

Datorită reliefului specific zonelor montane cu drumuri foarte înguste și mărginite de zone abrupte vom restricționa accesul AUTO - IN GAME pentru siguranța jucătorilor și fluiditatea jocului.

POLARIS va avea un ATV sau AUTO - IN GAME pentru efectuarea misiunilor de transport și aprovizionare.

Medici pot deveni doar jucătorii care fac trainingul necesar în baza Polaris. În urma trainingului primesc 10 banderole ”First Aid” roșii sau albe în funcție de competențe, rezultatul testului pe care îl primesc în spitalul din fortăreața Polaris. Reintrarea în joc se face instant sau la 3 minute după ce banderola ”First Aid” a fost atașată pe mâna rănitului. Cu banderolele roșii rănitul reintră în joc instant iar cu cele albe după 3 minute. Rănitul care a fost înviat cu banderele albe, în cele 3 minute, nu are voie să părăsească poziția, nu mai are voie să folosească vesta sau lumina intermitentă, poate comunica cu aliații dar poate fi ”omorât” de inamic. Un jucător poate fi înviat de medic de mai multe ori. "Bleeding time" (timpul în care jucătorul poate aștepta medicul) este de maxim 10 min. Este interzis ca persoana lovită să fie trasă de un aliat într-o zonă protejată de focul inamicului.

Medicul este ales și trimis în baza Polaris de către comandant doar la ora menționată în tabelul cu evenimente.

Grenadieri pot deveni doar jucatorii care fac trainingul necesar in baza Polaris. Trainingul este defapt o confruntare directa in baza Polaris cu un reprezentant din factiunea inamica. Cel care scoate punctaj mai bun devine GRENADIER si primeste lanstorul de grenade.

Grenadierul are la dispozie o ora in care poate folosi lansatorul de rachete pentru a distruge F.O.B-ul sau HQ-ul inamic.

Grenadierul nu poate fi vindecat de medic, daca este eliminat isi pune carpa mortului pe cap si preda lansatorul de rachete unui arbitru.

Distrugerea HQ se face prin lovirea peretelui ce are imprimata emblema factiunii inamice, pozitionat la intrare in comandament / toti inamicii din HQ sunt considerati morti.

Distrugerea F.O.B se face prin lovirea oricarui perete cu grenada /  toti inamicii din FOB sunt considerati morti.

Orice lovitură directă care te vizează şi te atinge (indiferent dacă este în corpul tau, replică sau echipament) este considerată lovitură mortală. Jucătorul are obligaţia să strige MORT/HIT, să ridice mâna apoi să-şi să pună pe el vesta reflectorizantă sau lumina intermitentă roșie (vesta și lumina roșie intermitentă sunt obligatorii la intrarea pe terenul de joc). Jucătorul are obligația să rămână exact în locul în care a fost lovit timp de 60 secunde. Doar după trecerea celor 60 de secunde se poate deplasa spre respawn. Și în acest interval poate fi înviat de un medic doar în poziția un care a ”murit”. Este interzis a fi tras de un aliat într-o zonă protejate de focul inamicului. Este interzis ”mortului” să ofere orice fel de informații. (“Mortul” nu vorbeşte!)

Loviturile directe primite de la jucători din aceeaşi echipă (friendly-fire), vor fi considerate valide, iar jucătorul este considerat ”mort”.

Se poate elimina un jucător din joc cu regula knife kill-ului doar dacă atacatorul are în mână un cuțit de plastic (replică) și rostește "knife kill". Jucătorul eliminat nu are voie să strige ”mort”. Se poate elimina maxim un jucător la 5 secunde.

Fiecare facțiune combatantă (AA și RH) are câte un respawn,  la 50m de HQ . Acestea sunt marcate cu bandă roșie/albă și sunt prevazute cu ceas iar pe timp de noapte sunt iluminate.
Contractorii SDF au respawn in Polaris pentru jocul de zi, iar pentru jocul de noapte au respawn la 50m de Polaris intr-ul loc special amenajat. Ieșirea din respawn se face la: XX:00, XX:15, XX:30, XX:45 a fiecărei ore. Pentru a evita blocarea respawn-ului este interzisă angajarea adversarului pe o rază de 25 m în jurul acestuia, încălcarea acestei regului duce la eliminarea din joc a celui în cauză și trimiterea lui în baza proprie pentru respawn.

In RED ZONE se afla M.A.S.H. În acest obiectiv pot face respawn doar jucătorii facțiunii care îl domină, iar acest lucru va fi marcat prin arborarea unui steag. Se poate arbora un steag pentru a face respawn-ul la 60 min. Există posibilitatea de a reduce timpul de respawn la jumătate (30 min) prin arborarea celui de al doilea steag. Steagurile sunt disponibile în HQ-ul facțiunii la startul jocului, acesta pot fi capturate de inamici deci trebuie apărate.


Sunt admise doar încărcătoare MID-CAP și LOW-CAP. Reîncărcarea se face doar în următoarele zone: baza proprie (HQ), respawn și POLARIS. Cei care sunt surpriși că reîncarcă pe teren sunt trimiși în respawn de oricare dintre jucători și numărul de identificare de pe replică trebuie comunicat organizatorilor din POLARIS.

 1. REGULAMENTUL DIAMANTELOR / ADAMANTIUM

Moneda folosită la BLITZKRIEG este diamantul. Există doua tipuri de diamante: galbene (care se câștigă în sat), transparente (care se câștigă la misiuni) și adamantium (poate fi capturat noaptea din Polaris). Toate diamantele câștigate de jucători se depun în seiful facțiunii proprii aflat în BANCA POLARIS

.

Este diamantul de cea mai slabă calitate. Acesta poate fi câștigat la concursurile din fortăreața POLARIS și este singurul care poate fi folosit în cadrul acestora. Poate fi schimbat la Bancher în diamante transparente.
Paritate: 10 diamante galbene = 1 diamant (transparent).

Este moneda folosită la BLITZKRIEG. Acumularea diamantelor determină, la finalul evenimentului, facțiunea câștigătoare. Poate fi obținut din îndeplinirea misiunilor și atingerea obiectivelor. Aceste diamante se depun în seifurile facțiunilor combatante aflate în BANCA POLARIS.

Paritate: 10 diamante galbene = 1 diamant (transparent), 1 diamant mov = 10 diamante (transparente).

Este un minereu foarte rar care poate fi capturat doar noaptea si acesta se gaseste in Polaris. Vor fi disponibile 5 lingouri de adamantium. (vezi misiunea Adamantium Polaris)

 1. REGULAMENTUL ZONELOR DE JOC

Teritoriul pe care se desfășoară evenimentul BLITZKRIEG este împărțit în 3 zone: REDZONE (zona de joc), YELLOWZONE (fortăreața Polaris) și GREENZONE (campingul, cantina și barul).

.

Este zona de joc a evenimentului și este singura zonă în care se poate trage cu orice tip de replică marcată de organizatori la înregistrare.

Intrarea în zona de joc se face doar prin intrarea în respawn. La intrarea în zona de joc jucătorul este obligat să aibă pe el: vesta reflectorizantă, ochelarii, brățara de participant pe mână, replica marcată crono și să aibă lipit în loc vizibil numărul personal de identificare. Pentru o bună desfășurare a evenimentului le va fi interzis accesul în zona de joc persoanelor care nu îndeplinesc condițiile enumerate anterior sau sunt în stare de ebrietate.


 1. SANCȚIUNI

Pentru încălcarea regulamentului de joc prezentat în cadrul acestui ghid și publicat pe bannerul evenimentului organizatorii (game masters) pot aplica următoarele sancțiuni:

 1. Trimiterea jucătorului în respawnul din baza proprie pentru:
 1. Abateri minore de la regulament;
 2. Comportament agresiv și/sau agresivitate verbală față de jucători sau organizatori.

În acest caz jucătorul este obligat să pună vesta pe el, se declară mort și se deplasează în baza proprie. Refuzul duce la excluderea de la eveniment.

 1. BAN temporar și trimiterea jucătorului în off zone pentru o oră pentru:
 1. Abateri grave de la regulament
 2. Repetarea abaterilor minore
 3. Nerespectarea dress code-ului;

În acest caz jucătorul este obligat să pună vesta pe el, se declară mort și se deplasează în OFF ZONE. Refuzul duce la excluderea de la eveniment.

 1. BAN permanent de la BLITZKRIEG 2017 pentru:
 1. Repetarea abaterilor grave de la regulament;
 2. Violență fizică față de jucători sau organizatori;
 3. Modificarea vitezei replicii după verificarea chrono (se vor face masurători pe teren în timpul evenimentului);
 4. Distrugerea recuzitei sau altor materiale aflate pe teren;
 5. Distrugerea florei și faunei;
 6. Aprinderea focului în altă zonă decât OFF ZONE
 7. Folosirea pirotehnicelor în afara celor furnizate de organizatori;
 8. Intrarea în zona de joc în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor;

În acest caz jucătorul este obligat să pună vesta pe el, se declară mort și se deplasează în OFF ZONE și înlăturarea banderolei albastre.


 1. CONTACT ȘI LINK-URI UTILE

 1. CONTACT

Anul acesta Meeerkats Events, organizatorul evenimentului, va deschide la sediul din Sibiu un birou de relații cu clienții (InfoLine BLITZKRIEG) cu trei linii telefonice.  Programul este în fiecare vineri între orele 1900-2100 începând cu data de 31.03.2017 și în duminicile 02.04.2017, 07.05.2017, 04.06.2017 între orele 1800-2200:

InfoLine 1 tel. fix: 0369.438.496, operator: Crețu;

InfoLine 2 tel. mobil: 0746.245.353, operator: Baxter;

InfoLine 3 tel. mobil: 0736.040.024, operator: Xtreme.

E-mail: salut@meerkats.ro

!!! IMPORTANT !!!

Vă rugăm să ne contactați doar pe aceste numere și doar între orele menționate pentru primi informații exacte legate de evenimentul nostru, vă mulțumim pentru înțelegere.

 1. LINK-URI UTILE

Informații despre evenimentul nostru sunt disponibile și pe următoarele canale:

Pag.