Familieuitje Friesland

Sportief familieuitje voor de hele familie

Actief en gezellig familieuitje in Friesland; van oma tot en met de kleinkinderen; iedereen kan meedoen.

Bij Pitch&Putt Golf Leeuwarden kun je met familie, vrienden en kinderen vanaf 8 jaar een fijne familiedag of gezellig familiefeest organiseren. Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor.

In groepjes van drie of vier personen speel je tegen elkaar. Zo speel je een wedstrijdvorm die voor iedereen uitdagend is. Beginner of gevorderde golfer, jong en oud kan genieten.

De hele kleintjes kunnen met hun eigen golfclub en ballen aan de slag.

Kies je arrangement

Maak de beleving van jullie familieuitje compleet met één van onze arrangementen. Je kunt kiezen uit arrangementen met eten en drinken en diverse activiteiten waaronder rondvaart, boogschieten en golf.

arrangementen button

familieuitje

Verjaardagsfeest, kraamfeest of receptie

Ook als je niet wilt golfen of als de baan gesloten is, is ons sfeervolle clubhuis de perfecte locatie voor een verjaardagsfeest, kraamfeest, receptie of ander familiefeest of familieuitje. Voor de jongste is er speelgoed aanwezig.

Het spel

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin  de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen,. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat spel het verder op de volgende afslagplaats.

Volop horecamogelijkheden

Na afloop van je familieuitje kun je onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van het spel in ons sfeervol ingerichte clubhuis of op het terras, van waar je een prachtig uitzicht hebt over de baan en het Van Harinxma kanaal.

Familiedag, bedrijfsuitje of met vrienden een balletje slaan? Vertel ons je wensen en wij zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De baan

Pitch&Putt Golf Leeuwarden ligt aan de rand van de weids opgezette woonwijk Zuiderburen, een prachtige locatie om eens heerlijk te ontspannen tegen het decor van het Friese landschap. Pitch&Putt Golf Leeuwarden ligt nabij de oude terpdorpen Hempens en Teerns tussen het geplande bos van Pylkwier en het Van Harinxmakanaal. De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough. Hij levert spelplezier voor de beginnende als wel de gevorderde golfspeler. Bij de golfbaan staat een gezellig en sfeervol clubhuis met terras met zicht over de baan. Na afloop kunt u hier terecht voor koffie met oranjekoek of een pilsje. Wandelaars en fietsers zijn natuurlijk ook van harte welkom in ons clubhuis. Tevens is er een ruimte aanwezig voor vergaderingen en feestjes.