Un any més podem desenvolupar el programa Crèixer en Família a Girona, per a la franja d'edat 3-6 anys.

Créixer en família és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Teniu més informació al següent enllaç.

Les dates del cicle seran els dimecres:

- 30 de setembre

- 7 d'octubre

- 14 d'octubre

- 21 d'octubre

- 28 d'octubre

- 4 de novembre

L'horari serà de les 19h a les 21h a l'Hotel d'Entitats de Girona, carrer La Rutlla 20-22.

És necessària la confirmació de l'assistència, per tal de poder desenvolupar les diferents sessions. Ho podeu fer fins el dia 29 de setembre, a través del següent formulari:

Si teniu problemes per veure o enviar aquest formulari, podeu emplenar-lo a Formularis de Google.

Crèixer en família (3-6 anys) a Girona

  1. Nom i cognoms
  2. Correu electrònic
  3. Telèfon
  4. AMPA
  5. Població
  6. Codi Postal
  7. "De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de FAPAC, amb la finalitat d'informar de les activitats de l'entitat. Li recordem que pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit signat adreçat a FAPAC (c/Cartagena, 245, àtic. Barcelona), o bé per correu electrònic a fapac@fapac.cat"
  1. No envieu mai contrasenyes a través de Formularis de Google.

FaPaC

670 577 066

girona@fapac.cat

www.fapac.cat | facebook.com/fapaccat | @FaPaCcat

FaPaC logo 40anys.png