Mireia Serra Busqué

 

Nascuda a Barcelona el 9 d’abril de 1991

 

Tel:  678 891 427 - 93 124 7284

  c/e:  mireia_26622@msn.com

 

 Blog de les meves vivències vitals i en el món educatiu:  www.mireiaserra.cat

 

 

Formació acadèmica

 

 

2015

 

 

 

2013

 

2009

 

Certificació oficial de nivell FIRST CERTIFICTE IN ENGLISH, equivalent al B2 del Marc Europeu Comú de Referència de la llengua anglesa.

 

Grau d’Educació Primària, amb qualificació acadèmica de 8,36

 

Batxillerat, amb qualificació acadèmica de 8,4

 

Expedit per Cambridge English Language

 

 

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Duc de Montblanc, Rubí

 

Formació complementària

 

 

2014-2015

 

 

 

2012-2015

 

 

 

 

2012

 

2012

 

2011

 

Formació en educació emocional i JumpMath (mètode d’ensenyament de matemàtiques del Canadà) en horari lectiu i no lectiu (15h.)

 

Cursos de formació per a mestres: Com es treballa la ciència a l’escola El Roure Gros (15h.), Autoritat sense autoritarisme (30h.) i Sense límits (entre d'altres, curs de Reggio Emilia) (30h.)

 

Seminari de formació per a mestres (8h.)

 

Educació emocional per a mestres, colònies de formació (72h.)

 

Ecologia emocional, jornada de formació (15h.)

 

 

Escola Ramon Fuster, Bellaterra

 

 

Associació Rosa Sensat

 

 

 

Escola El Martinet, Ripollet

 

Granja-escola de Santa Maria de Palautordera

Fundació Àmbit

 

Experiència docent

 

 

2015-2016

 

 

 

 

 

2014-2015

 

 

 

 

 

2015

 

2013-2014

 

 

2012-2013

 

 

2011-2013

 

2010-2013

 

 

2012

 

Voluntariat a l'Escuela Cristal, Estelí (Nicaragua). Cotutora del grup d'infants de 6, 7 i 8 anys, mestra de dansa catalana, i coreògrafa i organitzadora de l’espectacle de final de curs. Mestra d'emocions de tots els grups; treball personal individual amb infants amb necessitats educatives específiques i síndrome de down, i preparació i realització de dinàmiques per al professorat (formació per a formadors amb finalitats de cohesió de grup, motivació...)

 

Escola Ramon Fuster, (Fundació Collserola) Bellaterra. Tutora de cinquè durant tot el curs a jornada completa impartint, entre d’altres, les assignatures d’anglès i ciència en anglès (AICLE), educació visual i plàstica, valors cívics i tutoria (gestió d’emocions i resolució de conflictes), reforç individual amb infants amb necessitats educatives específiques i pla individualitzat i música. Idea, organització i realització del projecte Intel·ligències múltiples a la meva classe.

Setmana d'Estage d’observació i intervenció a La Bressola de Sant Galderic (Perpinyà)

 

Dartingtion C of E Primary School, Totnes (Anglaterra), “assistant teacher” al grup d’infants de 9, 10 i 11 anys i mestra de castellà a totes les edats.

 

Escola Mossèn Cinto Verdaguer, Rubí, mestra de dansa tradicional catalana dins el projecte “Dansa a les escoles” (160h.)

 

Pràctiques acadèmiques a les escoles de Rubí 25 de setembre (600h.) i Pau Casals (150h.)

 

Gabinet de psicopedagogia Dra. Massana, Sant Cugat, classes particulars a nens i nenes amb necessitats educatives específiques.

 

Escola La Bressola, Prada (Catalunya Nord), pràctiques acadèmiques (300h.)

 

Dansa

 

 

2008-2015

 

2006-2015

 

 

 

 

Dansa tradicional catalana, membre del cos de ball de l’Esbart Dansaire de Rubí.

 

Dansa contemporània, clàssica i base tècnica, diversos cursos a les escoles de dansa Bots (Sabadell), Àrea (Barcelona) i Chapel (Totnes, Anglaterra), a l'Stage internacional “Dansa Sant Cugat" i al Centre de Dansa Tradicional Catalana: Espona (Rubí). També he fet Zumba.

 

Idiomes

 

 

Anglès: A més a més del First Certificate in English i haver exercit la docència a Anglaterra, durant l’estada allà vaig obtenir dues titulacions d’estudis cursats i el curs 2014-2015 vaig dur a terme les assignatures d’anglès i ciència en anglès a l’escola Ramon Fuster i vaig fer una formació de Masterclass d’anglès per a mestres d’AICLE de primària.

          

Català i castellà: llengües maternes, nivell avançat

 

 

Noves tecnologies

 

 

2014-2015

 

2014

 

 

 

 

 

 

 

Formació d’iPads i Clickedu en horari lectiu i no lectiu (15h.)

 

Formació tecnològica per al sector professional d'educació: Introducció a l'ús de les pissarres digitals (PDI) (4h.) i Moodle: dissenya i administra una plataforma de formació on line (8h.)

 

Paquets ofimàtics Microsoft Office i LibreOffice (tractament de textos, full de càlcul i presentacions).

 

Escola Ramon Fuster, Bellaterra

Barcelona Activa - Cibernàrium, Barcelona

 

 

 

Altres formacions i experiències

 

 

Música: estudis musicals avançats de llenguatge musical, flauta travessera, coral, cambra, banda i grup de flautes, a l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí. Estudis musicals elementals de flabiol i tamborí, i conjunt instrumental tradicional a l’Escola de música tradicional El Tudell de Sant Cugat.

 

He treballat en acadèmies i tinc més de deu anys d'experiència fent classes particulars a infants i joves, molts dels quals amb necessitats educatives específiques.

 

2014: KidsBrain (mètode que desenvolupa les capacitats intel·lectuals dels infants mitjançant les matemàtiques i l'anglès usant l'àbac). Després de passar tot el procés de selecció de personal i fer la formació corresponent, no vaig poder treballar fent aquestes classes perquè vaig començar a l'escola Ramon Futser i les feines no eren compatibles.

 

2012 - 2014: Casal d’estiu infantil esportiu al Club Esportiu Júnior de Sant Cugat del Vallès, treball de monitora a jornada completa.

 

2012 -2103: Treball de Fi de Grau. Idea, organització i realització de l’espectacle de final de curs 2012-2013 de cicle superior de l’escola “25 de setembre” de Rubí, amb una proposta que té les emocions com a fil conductor i combina dansa, música i teatre. Vaig crear les coreografies i les vaig ensenyar als nens i nenes, vam crear el guió, vam utilitzar un magnífic repertori de cançons d'emocions i vam fer diverses activitats per treballar-les.

 

En aquest currículum tan sols s'hi reflecteixen les formacions de més de 8 hores i les experiències més rellevants.

 

 

Sobre mi

 

 

Interessos educatius: intel·ligències múltiples, treball cooperatiu, "identitat, convivència i responsabilitat", educació emocional (a la universitat vaig cursar-ne una assignatura), treball per projectes, necessitats educatives específiques (a la universitat vaig cursar-ne una assignatura optativa, he fet petites formacions, treball autònom i tinc experiència docent en aquest sentit), literatura infantil i àlbums il·lustrats (a la universitat vaig cursar l'assignatura optativa de literatura infantil), escoles rurals, educació viva i activa...

 

Aficions a banda de l'educació, la dansa i les altres que es poden sobreentendre en el currículum: art, pintura i coses fetes a mà (a la universitat vaig cursar l'assignatura optativa de projectes artístics), viatges, jocs, teatre...

 

Projectes: cursar el grau de psicologia, perfeccionar l'anglès i fer un màster o postgrau en educació emocional i un altre en educació inclusiva i atenció a la diversitat.

 

 

Altres dades

 

Disposo de referències i/o certificats de tota l’experiència docent i formació que consta en aquest currículum.

Tinc carnet de conduir i disposo de cotxe.