Inez van der Linden (’t Evenwicht”) gaat genieten van haar pensioen.

 

Vanaf haar 18e is Inez actief bezig met yoga en alles wat daarmee te maken heeft. Haar grote inspiratiebron is E.Haich, één van de grondlegsters van de yoga.

In 1980 is Inez gestart met yogales in Hilversum en Naarden bij Van Hellemond Sport. En vanaf 1983 startte zij haar praktijk “’t Evenwicht”. Eerst in de Oosterstraat en vervolgens in 1988 op de huidige locatie op de Esdoornlaan 2 in Baarn.

Elke week komen bij haar ruim honderd mensen over de vloer, voor zwangerschapsyoga, kinderyoga, puberyoga, volwassenenyoga en seniorenyoga. Per week 12 verschillende yogalessen, die ze altijd met veel passie heeft weten te brengen.

 

Ook voor NWP Natuurgeneeskundige behandelingen wisten veel mensen de Esdoornlaan te vinden. Daarnaast organiseerde Inez veel workshops, sapvastenweekenden, stilteweekenden, meditatieweekenden en bezinningsavonden.      

Ze bezocht regelmatig (Zen-) kloosters in Egmond, Limburg en Belgie (in de stijl van Ton Lathouder) en ook in Nepal en Tibet bezocht ze diverse kloosters.

Natuur is de grote passie van Inez, die ze tot uiting brengt in de natuurgeneeskunde, met haar specialisme fytotherapie, maar ook tuinieren, biologische voeding en veel (Nordic-) wandelen.

 

Meerdere keren heeft ze de Nijmeegse 4-daagse gelopen en in 2000 heeft ze de Annapurna (Nepal) beklommen, een 55 km lang bergmassief.

In 2005 is Inez van Pamplona naar Santiago de Compostella gelopen, dit is in totaal 670 kilometer. In 2009 heeft ze de Novib-100 km-loop gedaan in Ede, totaal 26,5 uur (dus dag en nacht doorlopen).      

Na 37 jaar hard werken gaat ze nu genieten van haar verdiende rust.

Op 19 februari was met alle yoga-leerlingen een afscheidslunch.  

De laatste yogalesdag was op donderdag 23 februari.

Op 6 maart wordt Inez 66 jaar, het is nu een mooie tijd voor verdere verdieping en door te gaan met yoga en meditatie in een andere vorm.  

Macintosh HD:Users:illya:Desktop:IMG_4063.jpgMacintosh HD:Users:illya:Desktop:IMG_3564 2 2.jpg