Photobooth huren Bruiloften & Feesten

Foto Hokje Huren? Meer weten

Wil je de precieze prijs voor het huren van een photobooth weten? Dan kun je de prijs berekenen voor de door jou gekozen datum. Hoe je dat doet? Selecteer een de photobooth die jij graag zou willen huren Kies de dag waarop je de photobooth wilt huren Bepaal hoe lang je de photobooth wilt huren Selecteer een 'photobooth-pakket' Voilà, je hebt een precieze prijsopgave voor het huren van de door jou geselecteerde photobooth TransportOf je nou een exclusief feest in het centrum van Amsterdam organiseert, een stand hebt op de beurs in Utrecht of een personeelsfeest aan ‘t water in Rotterdam, wij komen met onze photobooths altijd overal zonder extra reiskosten! Transportkosten zijn standaard inbegrepen in heel Nederland, ongeacht het aantal kilometers dat wij moeten rijden.

Foto Hokje Huren? Meer weten

Wil je de photobooth buiten plaatsen, zorg er dan voor dat deze overdekt kan staan. Daarnaast kunnen niet alle photobooths op alle plekken komen. Wil je de photobooth op de eerste verdieping plaatsen maar is er geen lift? Neem dan even contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn! .

Fotobooth Huren? Meer weten

Daar hoef je je geen zorgen over te maken of een photo booth wel past bij het trouwfeest wat je wil arangeren. Natuurlijk ook maakt het niet uit waar je zit. Al zit je op de hoogste etage met je woning en je wilt een fotohokje huren dan kan deze daar worden geplaatst aangezien deze in aparte delen wordt afgeleverd.

Fotohokje Huren? Ja doen

Onderstaande tips kunnen je helpen om nog meer uit je photobooth - de kers op de taart van het feest - te halen! Een fotohokje wordt vaak gezien als een detail of extraatje, maar waarom zou je het niet deel laten uitmaken van het feest op zich? Plaats je photobooth naast de dansvloer of het buffet en je zal verwonderd zijn hoeveel van je gasten er een kiekje mee willen maken.

Foto Hokje Huren? Lees verder

Additional opties zoals extra tijd (45 per uur) zijn mogelijk. Lees hier meer en huur direct!Fotohokje (Noord-Holland en Overijssel)3 uur fotohokje voor 550 (2 uur voor 515 of 4 uur voor 599 ook mogelijk)Enthousiaste begeleider Onbeperkte foto prints op locatie Gepersonaliseerde fotostrip Email functie met standaard tekst Thema achterwand Kist fulfilled feestartikelen Foto’s digitaal nageleverd (binnen 7 werkdagen)Lees hier meer en huur direct!Fotohokje (Almere)Niet alleen onbeperkt foto’s printen, maar ook je eigen tekst of logo toevoegen aan het kader van de fotostrip Centraal gevestigd in Almere, de vervoerskosten voor heel Nederland zijn bij de prijs inbegrepen!Kies uit verschillende kleuren gordijntjes, zodat de Photobooth bij jouw thema past!Na afloop van je feest of evenement krijg je alle foto’s digitaal Te huur vanaf 605 voor 4 uur Lees hier meer en reserveer direct!Photobooth (Zuid-Holland)Toddler 4 uur onbeperkt foto’s maken en printen Gepersonaliseerde fotostrip Gepersonaliseerde achtergrond Een 24 inch scherm met een slideshow van de gemaakte foto’s Allerlei foto props/attributen voor unieke foto’s Alle foto’s binnen 24 uur beschikbaar gesteld via We Transfer Vanaf 555Lees hier meer en boek direct!Fotohokje Gelderland Onbeperkt foto’s maken en printen Inclusief props en alle foto’s na afloop digitaal ontvangen Je eigen logo of tekst op elke foto, leuk bij elk feest of bruiloft De hele dag of avond huren voor slechts 529! De transportkosten worden op basis van de reistijd en het aantal km berekend (berekend vanuit Gelderland)Lees hier meer en huur direct!Gordijn fotohokje (Zuid-Holland)Begeleiding die de photobooth op zet, gasten helpt en zorgt dat iedereen de Doe het Selfie Box weet te vinden!Als er Wifi op de locatie aanwezig is kan je foto’s direct delen op Facebook, Twitter en Pinterest.

Fotohokje Huren? Meer weten

Niet alleen voor bruiloften maar een photobooth huren voor een personeelsfeest of een zakelijk event is natuurlijk ook een optie. Ga je trouwen en ben je toevallig ook ondernemer dan vertellen we je hier verderop waar je die fotobooth het beste kunt huren. Als je een photobooth gaat huren wil je natuurlijk precies weten wat je krijgt voor je geld.

Photobooth Huren? Info hier

Vind je de keuze niet voldoende? Dan kun je ook kiezen voor op maat gemaakte props. Daarnaast kun je ook de achtergrond van de fotostrip én die van het hokje personaliseren. Je ontvangt alle fotostrips ook digitaal. Mocht je meer willen dan alleen foto's, dan heeft Boooth ook een videobooth of een GIF-booth.

Fotohokje Huren? Ja doen

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder met uw vragen om een fotohokje te huren..