Nieuws van REGIO 17  Rijnland

Zaterdag 13 mei   Stekkenmarkt  

De stekkenmarkt is geweest bij Tuincentrum TuinXtra in Noordwijk. De overgebleven stekken zijn verhuisd naar Gerda en Johan de Groot (Margrietenlaan 10 in Hillegom). Daar worden ze nog te koop aangeboden.

Zaterdag 15 juli  Tuinentocht, start Leeuwenhorstlaan 16 te Noordwijk.

Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u verschillende tuinen bezoeken in Noordwijk e.o. De start is in de tuin van Joke en Fon Koek. Hier liggen ook de adressen en een beschrijving van de verschillende tuinen. Een groot gedeelte van de tuinen heeft ook fuchsia’s, maar daarnaast komt u kruiden, vaste planten en kuipplanten tegen.

Zaterdag 5 augustus    Busreis

We vertrekken om 8.30 uur op de carpouleplaats tussen Hillegom en Lisse. En we gaan naar Noord-Holland. Daar bezoeken we 3 tuinen en een kwekerij. ‘s Avonds rond 17.30 uur zijn we weer terug. De lunch moet u zelf meenemen.

Zaterdag 23 september   Najaarsbijeenkomst

Tijdens de najaarsbijeenkomst wordt de wedstrijdstek beoordeeld. Ook is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd. De rest van de middag is nog een verrassing.

Website

Alle nieuwe fuchsia’s van 2016 zijn beschreven en kunnen worden gevonden bij “Zoek fuchsia” door te zoeken op “2016 nl”.


Fuchsia van de maand:

2007083.jpg

2007084-foto1.jpg

Nieuwe cultivar: Arels Hans        

Nieuwe cultivar: Arels White Angel