BUTLLETÍ INFORMATIU 1

Estem ja a la recta final abans que comenceu aquesta gran aventura que és el RAID DEL SEGRE - VALL DE BOÍ .

El RAID DEL SEGRE - VALL DE BOÍ se celebra des del 2009 formant part de la Copa Catalana de Raids d'Aventura aconseguint aquest any serà Campionat de Catalunya i acollint els millors raiders del territori català , però cada any són més els equips de fora de Catalunya que ens visiteu i estem encantats .

ALLOTJAMENT

L'organització posarà a disposició dels equips terra dur al pavelló del Pont de Suert , on realitzarem el briefing i les sortides de l'etapa Pròleg i de la Etapa 1 .

El pavelló no estarà disponible fins a les 22:30 , o sigui que després de l'etapa Pròleg .

Tindreu dutxes i serveis .

MATERIAL OBLIGATORI

Serem molt estrictes amb el material obligatori de seguretat . Així no deixarem realitzar la prova de Ferrada o Barranco a les persones que no portin estrictament el material que es demana. Si teniu algun dubte en la recepció d'equips ens els podeu comunicar.

Estarà prohibit per la secció de ferrada l'arnès d'esquí- alpinisme que no estigui homologat per ferrada . Tampoc estan permesos els kits de ferrada " casolans" , les plaques disipadoras amb cordes amb nussos .

A la secció de barranc serà obligatori el neoprè llarg de mànegues i cames de la talla del corredor . Si les persones de control ho permeten , es podrà dur a la motxilla la jaqueta .

Per a la secció de treking + bivac s'haurà de portar material per als tres components . El material pot repartir com es vulgui però cada component ha de portar una motxilla amb el material individual obligatori ( motxilla , manta termica , xiulet , frontal i piles , jaqueta impermeable ... )

EQUIPS AVENTURA

Els equips d'aventura , en l'etapa nocturna , hauran de fer tots tres. Són dues seccions de 6 a 8 km que es fan caminant en 2 hores màxim .

Així hauran de portar menjar i material d'acampada per 3 components .

En el cas que només la facin dues riders ( només aventura ) , es penalitzarà a l'equip amb 3 hores .

Els equips aventura hauran de tenir els tre llicència , ja sigui temporal o anual .

ETAPA NOCTURNA

L'Etapa Nocturna , constarà de dues seccions de treking mes un bivac a la meitat de l'etapa . No estarà permès tenir contacte amb l'assistència al bivac ni en cap punt que no sigui el punt d'assistència permès.

Si un equip per circumstàncies ha de rebre assistència , ho haurà de comunicar a l'organització, que serà qui autoritzi , penalitzant l'equip amb 5 hores .

Si un equip rep assistència sense comunicar a l' organització , es considera que l'equip està fora de cursa.

KAYAK

La prova de caiac serà en aigües tranquil · les. L'organització tindrà un caiac doble per equip , dos rems i dues armilles . Podeu utilitzar els vostres.

La prova la realitzaran 2 dels 3 components de cada equip .

Us indicarem un punt en el recorregut de caiac on es podrà realitzar canvi de component , però no es podrà avituallar .

CLIMA

El clima en alta muntanya pot ser molt canviant. Al migdia es pot arribar als 30 graus y per la nit es pot baixar fins a 0 graus.Porteu roba adequada i suficient.

DISTÀNCIES I DESNIVELLS

DISTANCIES I DESNIVELLS DEFINITIUS

ELIT

AVENTURA

INICIACIÓ

TREKING

38km 2850m+

34km 2150m+

10km 450m+

BTT

75km 3200m+

62km 2500m+

15km 550m+

KAYAK

12km 0m+

12km 0m+

FERRADA

3km 250m+

3km 250m+

BARRANC

2'5km 250m-

2'5km 250m-

Total

130'5km 6300m+

113'5km 4900m+

25km 1000m+