Sport

Pitch&Putt als sport

Wil je Pitch&Putt Golf als sport beoefenen? Als je lid bent van de Nederlands Pitch&Putt Bond, kun je meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten. Vanuit de NPPB worden regelmatig ranking toernooien georganiseerd.

U kunt daarnaast lid worden van de Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen. Zij organiseren op onze baan een wekelijkse competitie, lokale toernooien en diverse andere sportieve golfactiviteiten.

NGF registratie Ben je ook in het bezit van een handicap voor de ‘grote’ golfbaan? Via de NPPB kun je ook eenvoudig en voordelig NGF registratie laten verlopen.

Neem contact met ons op of kijk op

nppbsport

Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen

Logo PPGZ

Nederlandse Golfvereniging

NGF logo

Pitch&Putt is een zelfstandig onderdeel van de golfsport en een gemakkelijke manier om kennis te maken met deze geweldige sport. U heeft meteen baanpermissie. Dat betekent dat u geen extra hoge kosten aan lesgeld. De keus is geheel aan u. Al spelenderwijs u zelf ontwikkelen of extra lessen van onze prof. Onze vereniging is een kleine gezellige club van enthousiaste spelers. Zij organiseren het hele jaar door allerlei activiteiten, wedstrijden en toernooien. Van  de beginners tot de gevorderde speler vindt iedereen zo zijn of haar eigen plek en medespelers om  mee te spelen.

Kijk op onze website voor alle mogelijkheden