1. What is a conficker Ans. Worm
2. What is the run command to go to access virusscan logs? Ans. %deflogdir%
3. Which version of SQL is not supported for EPO 5.0 Ans. SQL Server 2005
4. Prevent mass mailing worms is under which category Ans. Antivirus standard protection
5. What are the default port configured in epo server for server and client communication? Ans. 80 & 443
6. Which one of the virusscan enterprise service using “mfevtps.exe” Ans. McAfee Validation Trust Protection Service
7. Which are the modes available in HIPS? Ans. Adaptive Mode and Learning Mode
8. What is the command to open Mcafee Agent Monitor Ans. CmdAgent.exe /s
9. What is the event ID for Malware detection byVirusscan for Mac 9.6,9.7, and Endpoint Protection for Mac 2.1 and 2.2 Ans. 1024
10. Deployment package that are checked in epo server have which of the following file extension Ans. .zip
11. Which of the following is the main log file for IPS? Ans. FireTray.log/ Hipshield.log (check once)
12. Whats the system utilization setting for on demand scan in VSE 8.7 Ans. below Normal
13. Is it possible to remove or modified the VSE task through epo which was created in client system? Ans. Can’t be removed or modified
14. Which one of the statement is correct? Ans. Both A & B(cached file were lost in 8.7 and retained in 8.8)
15. Whats the latest scan engine version not supported for VSE 8.7 Ans. 5400
16. Which are the modes available in buffer overflow protection in virusscan enterprise? Ans. Protection mode and Warning mode
17. What is the default auto update time in Virusscan Enterprise? Ans. 05:00 PM Local Time
18. Citrix Xenserver 5.5 support only for Ans. Epo 4.6
18. Whats the latest scan enginefor VSE 8.7 Ans. 5700