vilan_logo_liggande_150x45.png

Kock med ledarerfarenheter med fokus på hållbarhet och mötesplatsskapande

Placering: Folkhögskolan Hvilan, Åkarp

Anställning: 100 %, tillsvidare, semestertjänst

Tillträde: 2017-08-01, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-05-28

Vi söker dig, passionerade 1:e Kock

för att skapa en innovativ mötesplats med fokus på hållbarhet

Arbetsuppgifter

Folkhögskolan Hvilan står inför en spännande utveckling där vi nu ska förändra vårt nuvarande mottagningskök till att bli ett tillagningskök. I förändringen ingår också att bygga om kök och servering.  

Med fokus på hållbarhet, bra råvaror och en välkomnande miljö ska restaurangen bidra till folkhögskolan som en attraktiv och levande mötesplats med serveringen som ett viktigt nav.

Vår vision är att Folkhögskolan Hvilan skall utvecklas till att vara en kreativ och möjliggörande mötesplats för utveckling av bildning, kultur och lärande med en tydlig identitetsskapande profil och image. Som folkhögskolans kock är du en av nyckelpersonerna i denna utveckling.

I övrigt förväntar vi oss att Du;

fakturagranskning, egenkontroll och övriga uppgifter

Uppdraget kräver initiativ- och samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet, och servicekänsla. Personliga egenskaper är avgörande för tjänsten.

Kvalifikationer och meriter

Anställning

Tillsvidare, 100 %, från 1 augusti 2017, semestertjänst, individuellt och differentierad lönesättning, samt 6 månaders provanställning.  

Tillträde

Enligt överenskommelse.         

Ansökan

Kontakt för information kring tjänsten

Peggy Dicksdotter Hermansson, Organisationskonsult för Offentliga måltider, 0414-50 000 eller 070-603 80 36, peggy@offentligmaltid.se

Eduardo Gran Villanueva Contreras, rektor för Folkhögskolan Hvilan, 040-46 44 02, eduardo@hvilan.se

         

Om Folkhögskolan Hvilan

Folkhögskolan har funnits med ett tag, ända sedan 1868, och är därmed Sveriges äldsta folkhögskola. Folkhögskolan är en egen utbildningsform inom det svenska utbildningssystemet. Vi är en mångfasetterad folkhögskola och vi finns i huvudsak i Åkarp, som ligger emellan Malmö och Lund, med bra kollektiva resvägar. Våra idag ca 530 studerande (Åkarp och Lund) per år upplever en mötesplats och folkhögskolemiljö där möjligheter och utmaningar öppnas inför framtiden. Vi är en religiöst och politiskt obunden folkhögskola där mångfalden är viktig. Hos oss får de studerande verktyg att påverka sin livssituation och delta i samhällsutvecklingen.

Vi bedriver Allmänna kurser med inriktningar inom Samhällsvetenskap, Naturvetenskap och Hälsa- och friskvård. Vi har även en yrkesutbildning för att bli fritidsledare och en Seniorkurs. På uppdrag av regering/riksdag genom Arbetsförmedlingen erbjuder Folkhögskolan Hvilan en tre månaders Studiemotiverande kurs (SMF-kurs) och en sex månaders Etableringskurs (inkluderar SFI-undervisning) för nyanlända. Vi bedriver också SFI-undervisning i samarbete med Folkuniversitetet via våra filialer, bl.a. i Lund. Tillsammans med Burlövs Kommun och andra aktörer ingår vi i ett ESF-projekt, PEAK.

Tillsammans med Sveriges andra folkhögskolor utjämnar vi utbildningsklyftorna i samhället och vi är en folkhögskola i utveckling, förändring och förnyelse.

Välkommen att inspirera oss med din ansökan!