Eripituiset VePaJu- esittelytekstit

vepajuon sivusto josta löydät paljon mielenkiintoisia asioita.Sivustoa kuvittavat mm.näköharhat ja löydät sieltä vitsejä, haamutarinoita ja videoita youtubesta... myös omatehtyjä videoita tulossa!Vepaju on suuntautunut pääasiassa huumoriin ja niin se on ollut aina, ihan alusta alkaen. Vepajun idea lähti liikkeelle kun 3 kaveria päätti tehdä yhteisen sivun. Webe(veeti), Bave-(paavo) ja killer2 (juho) olivat pitäjät. Nimi tuli siis siitä (Veetin Paavon ja Juhon yhteiset nettisivut) killeri ei jaksanut päivittää sivua, joten hänet "erotettiin" ja uudeksi nimeksi tuli Veetin ja Paavon Juttusivut (myös VePaJu) Omia aikaisempia pieniä sivuvirityksiä ei kukaan jaksanut tehdä kauaa mutta vepaju pysyi, ja on toiminnassa yhä edelleen, ollut 2 vuotta. Ideaksi muodostui huumori, mutta erilaiset ideat ovat vieneet vepajua uuteen suuntaan. Illuusiot tulivat vähän aikaa sitten ja ovat nyt parasta sivumme antia. Pian uudet tuulet puhaltavat vepajuun. Taustamusiikki ja syvällisemmät jutut odottavat kirjoittajaa. Tulossa on. Toivotamme teidät tervetulleiksi katselemaan alati muuttuvaa valikoimaamme!

Kun kaksi kaverusta yhdisti voimansa, ja päätti perustaa yhteiset kotisivut niin sen seurauksena syntyi VePaJu-sivut, Veetin ja Paavon juttusivut. Sivujen pääaiheeksi muodostui huumori ja on yhä edelleen. Sivuille löysivät kummitusjutut ja videot. Olemme pitäneet VePaJu sivustoa yllä jo pari vuotta, mutta päivitämme niitä yhä edelleen. Sieltä löytyy kummitustarinoita, vitsejä , hauskoja videoita. Sisältö päivittyy koko ajan, se on koko ajan liikkeessä. Tervetuloa alati muuttuville kotisivuillemme vepaju.suntuubi.comiin!

VePaJu huumorisivut, Veetin ja Paavon Juttusivut ovat kahden kaverin ylläpitämät, hurjassa päivityksessä olevat yhteiset kotisivut joilta löydät vitsejä,haamutarinoita,illuusiokuvia ja kaikkea hauskaa. Tervetuloa vepajuun!!! vepaju.suntuubi.com

VePaJu huumorisivut - vitsejä,illuusioita,haamutarinoita... Tervetuloa sivuillemme!