Abonnera

○ Ha din fest mitt i hjärtat av Gamla Stan!

○ Lokalen får ta in 90 personer med möjlighet till ytterligare sittplatser.

○ En komplett bar står till erat förfogande med kunnig barpersonal. Menyförslag är våra duktiga kockar glada att presentera. Vi har självklart färdiga förslag men lyssnar gärna på eventuella önskemål.

○ Kontakta oss gärna för mer information och bokning per tel. 08-21 50 99 eller e-post på info@michelangelo.nu

Välkommen på ett personligt besök!

Då Restaurang Michelangelo är belägen i Gamla Stan innehar våra lokaler ett högt kulturhistoriskt värde. Efter den stora Branden 1624 köptes Denna avbrända tomt av en herre vid namn Mårten Weinrisser. 1629 lät han uppföra det trevåningshus som idag inhyser Restaurang Michelangelo. även om mycket har hänt sedan huset byggdes har de historiska källarvalven fått behålla mycket av sin ursprungliga karaktär och stämning.

Idag kan man således avnjuta vår service och vår matlagning i ett vackert medeltidsvalv Som har plats för sällskap upp till 90 personer. Där kan ni skåda genuina väggmålningar och en vacker reproduktion av Michelangelos skulptur "David".

Vill ni ha en avsides lokal för ett större sällskap kan ni arrangera detta hos oss. Här ordnar vi också allehanda typer av specialarrangemang som företagsmiddagar, födelsedagsfester, vinprovningar och bröllop. Allt efter önskemål.