Aabenraa Jagtforening er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen.

Vi er en åben jagtforening for medlemmer af DJ hvor alle uberygtede personer kan optages som medlemmer.

Foreningen har ca. 260 medlemmer både M/K , unge og ældre.    

Kvindelige jægere er meget velkomne i foreningen...vi har allerede en del, vi har kvinder i bestyrelsen, som instruktører og på fælles jagterne er vi altid en god blanding af kønnene. Der er også mulighed for at være med i “æ jautpiche“ .

Vi har et meget engageret team af instruktører, som forbereder dig til jagten, det være sig riffelskydning, flugtskydning eller hundetræning.

Vi har rådighed over særdeles gode jagtområder.... skov, eng og moser...

                          ...vi er mulighedernes jagtforening.

Vi sætter pris på medlemmernes sociale og jagtlige engagement i foreningen som kommer til udtryk ved det store fremmøde til aktiviteterne, især oplever vi det til fælles-aktiviteterne som flugtskydning og fælles jagterne som hitter.

Vi opfordrer til at du gi’r dig tid til at gennemse vores mangeartede aktiviteter og tilbud i menuen.

Er du interesseret i ansvarlig jagt, jagtoplevelser, kammeratskab og dyrke det sociale fællesskab i foreningen så har vi også plads til dig som medlem... har du lige erhvervet jagttegn og er nyjæger så henvend dig trygt til os... vi er mange erfarne jægere der gerne hjælper nye på vej.

Jægerforbundets kontingent for 2017, ordinært medlemskab når du er over 26 år, andrager 736,- kr. incl. bladet Jægeren + 41,- kr. lokalforenings kontingent til Aabenraa jagtforening + 20,- kr.  til Jægernes Naturfond.

Et ordinært medlemskab i Aabenraa Jagtforening koster i 2017 Kr. 797,-

Se mere om medlems-skaber og kontingent-satser på jægerforbundet’s side: