Bedrijfsuitje-Friesland

Groepje.JPG

Actief bedrijfsuitje in Friesland

Pitch&Putt Golf Leeuwarden, Friesland is de ideale locatie in Friesland om uw bedrijfsuitje of personeelsfeest voor uw personeel, klanten of zakenpartners te organiseren. Gaat het om het jaarlijkse personeelsuitje, vergaderen, teambuilding of netwerken? U vindt bij ons een sfeervolle locatie en oplossingen op maat voor al uw wensen.

Het van Harinxma kanaal als decor voor uw bedrijfsuitje

Pitch & Putt Leeuwarden ligt aan de rand van Leeuwarden en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele provincie Friesland. U vindt hier een prachtige plek voor uw bedrijfsuitje in Friesland. Aan de ene kant kijkt u uit over het Harinxmakanaal en het mooie landschap van de Wouden. Aan de andere zijde verdwijnt de skyline van Leeuwarden steeds verder achter het nieuw aangelegde bos van Pylkwier.

Dicht bij de stad, gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Friesland en toch middenin de rust van de natuur. Er is ruime parkeergelegenheid.

Dus de ideale locatie in Friesland voor uw bedrijfsuitje of nu gaat gaat om een actief uitje of om rustig te vergaderen.

Voor iedereen

Iedereen kan aan het bedrijfsuitje meedoen. Golfervaring is niet nodig. U krijgt instructie, materiaal en speluitleg. Daarna speelt u in groepjes van maximaal 4 personen een heus Texas Scramble toernooi. En er zijn leuke prijzen voor de winnaars en de verliezers.

Complete arrangementen

U kunt het bedrijfsuitje uitbreiden tot een compleet dagarrangement met boogschieten, rondvaart of een pokerclinic. Van te voren of na afloop kunt u kiezen uit diverse heerlijke buffetten.

De gemiddelde duur van een arrangement is 4,5 uur.

Of wat dacht u van golfen in het donker met lichtgevende ballen. Een avontuurlijk uitje en ervaring om een echte band tussen uw personeel te smeden.

Onze locatie heeft ruime gratis parkeergelegenheid en is ook vanaf het water bereikbaar.

Maak een keuze uit één van onze arrangementen

Voor verdere informatie of individuele wensen: 058 2889666

of mail naar info@pitchenputtleeuwarden.nl