TECNOLOGIA INDUSTRIAL I

Vols fer una enginyeria i no et saps decidir? Vols fer un cicle de formació professional de grau superior i no saps quin?

A Tecnologia Industrial I i II et presentam els principals blocs temàtics que s’estudien a les enginyeries i t’obrim el ventall de coneixements per tal de facilitar-te la presa de decisions al final de batxillerat. A més, no oblidam la part més pràctica dels continguts treballant en format taller per a la posada en pràctica dels coneixements adquirits.

Tecnologia Industrial és també una matèria en la que es posen en context els coneixements d’altres matèries científiques, com ara la Química, però sobretot de la Física. Si la tries, ampliaràs els teus coneixements en els camps de la Física que actualment no són presents en el temari de Física i que fins el curs passat es tractaven dins optatives que han desaparegut com Electrotècnia i Mecànica.

Els principals blocs temàtics a Tecnologia Industrial I són:

Tecnologia Industrial I i II és, per tant, el complement ideal per aquells alumnes que vulguin continuar amb una formació superior de caire científico-tècnic.