Velkommen

Hos os kan De være sikker på en professionel behandling i behagelige omgivelser….

Det er afgørende for os, at vore patienter føler sig trygge og oplever en service og vejledning, der også kan bruges ind imellem de jævnlige besøg hos os.

Ring til os for en tidsbestilling på tlf. 74 42 41 63 eller skriv

til Tandlaegerne@sundhedshuset.info

Maj 2017

Firmaudflugt til Hamborg for at fejre

    tandlægernes 10 års jubilæum som klinikejere

Her i Sundhedshuset har vi en hjertestarter og vi har alle været på kursus i dens anvendelse og førstehjælp generelt. Det giver større tryghed for alle.

HjertestarterBanner1.jpg

Tandlægevagt 9944 0809  Tandlægevagten // Region Syddanmark


huset_small.jpg

Vi flyttede i efteråret 2008 fra Tandlægehuset i Holger Drachmannsgade 6 til det nye Sundhedshus på Ringgade 168 - den gamle LOF-Skole og tidligere Arcodanbygning. I Sundhedshuset bor tandlæger, læger, fysioterapeuter, fodterapeut og zoneterapeut under samme tag.

Drømmen om et sundhedsfagligt hus blev til virkelighed d. 3. oktober 2008. I nye omgivelser fortsatte vi arbejdet, idet alle tandlæger, tandplejer og klinikassistenter fulgte med.

Sundhedshuset er renoveret og ombygget, så det lever op til de krav, der stilles til moderne sundhedspleje. Vi har selv planlagt indretningen af klinikken, som ligger på hele 1. etage.

Tandklinikken er dejlig stor med 360m2 i ét plan med god plads til både patienter og personale. Der er 8 behandlingsrum, stor reception og venteværelse, digital journalisering på hver enkelt klinik og digital røntgen. Meget er nyt, men en del udstyr fra den tidligere klinik er genanvendt.

Det er let at komme til Sundhedshuset med bus nr. 4, og vi har fri parkering lige ved døren med indkørsel fra Vølundsgade. Der er elevator og ramper og let adgang for gangbesværede.

Vi er 14 medarbejdere på klinikken. Heraf er 4 tandlæger, 1 kæbekirurg, 1 tandplejer og  7 klinikassistenter og 1 klinikassistent elev.