Seguretat a Internet.

Grup7: Raúl.R, Adrià.C, Hannah.A.                                                       

       

1-No donar dades personals, ni meves ni de la meva família, (res de noms, direccions, telèfons, aficions o on estudio, tampoc fotografies ni vídeos).

2-Tindre més d’una direcció e-mail, (una direcció personal i

una altra de diferent per a registrar-me a pàgines web o per participar en concursos)

3-Rebutja el SPAM y els fitxers inesperats, (no punxar un enllaç d’un e-mail que t’arribi inesperada-ment, encara que et sembli interessant, i si t’arriba per sorpresa un fitxer d’ algú conegut no ho obriré, ni s’ho enviaré a ningú sense aver preguntat abans de que es tracta).

4-No donis amb facilitat la teva direcció de e-mail, (nomes donaré el meu e-mail als meus familiars i a  amics de confiança i tampoc donaré les direccions de les meves amistats sense el seu permís).

5-Manté la teva clau en secret, (no donaré a ningú la clau o contrasenya, tampoc als meus amics, també la canviaré de tant en tant).

6-Si et molesten demana ajuda, (si em tracten amb un llenguatge grosser i em diuen o m’envien coses desagradables surto d’Internet i s’ho dic als meus pares).

7-No et creguis les gangues i els regals, (si m’ofereixen coses que semblen regals o grans ofertes no me de fiar, primer parlaré amb la meva família).

8-Confia sempre en els teus pares, (si algú em diu que no parli d’alguna cosa amb els meus pares no l’hi faig cas).

9-Els desconeguts no són amics teus, (si portes molt de temps parlant amb algú des de Internet, per molt que ho sembli no són veritables amics).

10-Mai quedis amb algú per primera vegada a soles, (si has conegut a algú per Internet, no has de quedar amb aquesta persona sense el teu pare o la teva mare).

                Gracies per la vostra atenció i esperem que os hagi agradat.