Hej alla elever och vårdnadshavare i årskurs 9!

Den 10 januari, det vill säga den andra skoldagen under vårterminen 2017, kommer vi att gå på Stadsteatern för att se Romeo och Julia tillsammans!

Denna föreställning börjar klockan 19.00 och slutar ca 21.45. I mitten av föreställningen kommer en paus att äga rum, då finns det möjlighet att köpa fika i teaterns restaurang. Detta betyder att det blir en lång dag tillsammans.

Ni får nu två alternativ vad gäller att ta sig dit. Antingen så möts vi vid Häggviks- kiosken klockan 17.40 (tåget går 17.54)  för att åka tillsammans till stan, eller så möts vi vid trapporna ned till Plattan klockan 18.30.

 

Teaterbiljetten är självklart kostnadsfri och eleverna kommer att kompenseras för denna kväll genom sovmorgon fredag den 13 januari. Båda klasser börjar klockan 09.00 i MU 1 med besök från gymnasieskola.

Då detta är en aktivitet som skolan bjuder på är den obligatorisk, vilket i sin tur innebär att eleverna bör ansöka om ledighet om de inte har möjlighet att följa med. Efter föreställningen tar sig samtliga elever hem med eget reskort. Vi ser gärna att vi åker tillsammans till Häggviksstation.

Vid ett besök på Stadsteatern förväntas man uppträda på ett korrekt sätt, vilket innebär att stänga av mobiltelefonen under föreställningen, visa respekt genom att vara tyst och genom att inte ta med sig något att äta.

På länken nedan kan du läsa mer om föreställningen:

http://kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Pjaser/2016/Romeo--Julia/

Vi ser fram emot en riktigt trevlig kväll,
Annelie, Gabriella, Göran och Stig