De Stuyverij logo DEF.jpg

workshop @ DE STUYVERIJ

Kruidige badproducten / Welness @ home

Wil je met je vrienden of je team eens iets anders? Elkaar beter leren kennen, de samenwerking en interne communicatie verbeteren, gezellig en in een huiselijke sfeer de werksfeer verbeteren?

Een vrijgezellenfeest die wel eens wat anders mag?

Boek een workshop in De Stuyverij! Samen in een gezellige en huiselijke omgeving aan de slag gaan om je eigen kruidige badproducten te maken, dat kan in deze workshop. .

Deze workshop wordt gegeven door Eline Charles. Eline is Herborist / kruidenverwerker en is actief als Bestuyver in de Stuyverij. Verder heeft ze workshops voor FEMMA, de gezinsbond en onder haar eigen bedrijf Kruid. (www.kruidpunt.com)

Eline is gespecialiseerd in medicinale planten en hun werking op het lichaam en op de huid.

Altijd al je eigen douchegel of shampoo willen samenstellen? Lekker genieten van je zelfgemaakte badbruisballen? In deze workshop leer je het allemaal. Je krijgt een grondige uitleg over de ingrediënten die worden gebruikt en maakt 3 producten op maat. Nadien ga je naar huis met je eigen voorraad aan persoonlijke producten en heb je een goede basiskennis om zelf aan de slag te gaan!

Er zitten tegenwoordig zoveel stoffen in schoonheidsproducten en badproducten die eigenlijk helemaal niet nodig zijn en ook niet bevorderend werken voor de huid. Zelf je producten maken is helemaal niet moeilijk en je kan alles aanpassen naar je persoonlijke huidtype.

In het gezellig, huiselijke kader van het Stuyfhuis krijg je een non-conformistisch, huiselijke samenwerking waar we  gezellig samen  aan de slag gaan! Met de zelfgemaakte producten kan je nadien nog nagenieten thuis.

Prijzen

Duur: 3 uur

65 Euro P.p (min 10 personen)

inbegrepen in de prijs: de workshop + alle producten + 4 drankjes per persoon