"El nostre viatge de les últimes vacances"

Joan Calvo:

Una experiència vital a la Patagònia

Aquest estiu aprofitant que es van celebrar unes jornades internacionals T.I.C. a Puerto Madryn (Argentina) vaig organitzar-me un viatge professional amb escapades turístiques. Certament la Patagònia ofereix un munt de llocs a visitar, la llàstima és que ens va agafar l’hivern i us ben asseguro que fa molt i molt de fred.

Un cop allà em vaig sentir petit travessant la immensa de la Pampa argentina.Però l’experiència més important va ser estar entre les balenes australs, la seva grandiositat com èssers vius i els seus espectaculars salts dintre de l’oceà. També vaig aprofitar per beure mate en companyia de bona gent que “es transformen” quan juga la seva selecció argentina al Mundial… com ho

20140703_101931.jpg  20140703_153100.jpgç

Si voleu saber més ... us deixo aquesta pàgina per visitar:

http://www.interpatagonia.com/ballena

Ruben Correa

He anat a Màlaga i he estat amb el meu millor amic Víctor. Hem buscat caragoles i crancs. Vaig veure el camp del Màlaga i és molt gran. M’ho he passat molt bé!!!

Resultado de imagen de fotos malaga

http://www.malaga.es/http

http://www.malaga.es/http

Aitor Garcia

He anat a Pamplona amb la meva família. Pel matí feia molta calor estava suant i a la nit feia molt de fred i m’havia de posar l’abric gruixut. Vaig anar a un hotel de tres estrelles vaig estar dos nits i tres dies. M’ho vaig passar molt bé.

http://static01.diariodenavarra.es/uploads/imagenes/bajacalidad/2016/11/30/_pamplona_e4b0ff55.jpg?25895a5e3fb0651db5dffdebd0db5ed4

Mireia Herraiz

He anat al meu poble  Andalusia, es diu Velez rubio i està molt lluny a sis hores d'aquí. Vaig jugar molt i vaig anar al chiquipark moltes vegades. També he anat a la piscina del menú jardí. També a un hotel. També vaig veure els braus i també vaig anar a una fira i a un parc d’atraccions. M’ho vaig passar molt bé. He anat amb el meu pare, el meu germà amb la meva mare i els meus dos cosins. També amb la meva àvia, el meu avi i amb els meus tiets. I també l’oasis que és un lloc de vaquers i a la platja. M’ha agradat molt aquestes vacances i espero que es repeteixin.

Velez - Rubio

http://www.velezrubio.es/

Adrià Hidalgo

Aquestes vacances he anat a molts llocs, a Olot, a Figueres, a França i a Andorra. M’ho he passat molt bé amb la meva família. Aquests llocs eren molt bonics.

A Olot, vaig estar a un hotel amb un arbre gegant al mig del menjador, em va cridar molt l’atenció i li vaig fer una foto. A Figueres, vaig anar al museu Dalí on havien molts quadres, i uns ous gegants impressionants. Després de Figueres vaig anar a França, un país molt curiós pel seu idioma i les seves costums, com dinar a les 12 del matí i sopar a les 7 de la tarda. A França vam visitar un poble anomenat Carcassone on hi havia un enorme castell medieval. Per últim, abans d’anar a casa vam anar a Andorra, un lloc amb uns paisatges molt bonics i amb moltes botigues. Van ser unes vacances fantàstiques!!!

http://www.salvador-dali.org/index/

Carla Illan

Les meves ultimes vacances van ser a Andorra amb unes amigues del càmping. Feia molt de fred. Vaig anar a un poble molt bonic. M’ho vaig passar molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Resultado de imagen de fotos andorra

www.turisandorra.com

Iris Melgar

Les meves ultimes vacances van ser al meu poble que es diu Lledò. Vaig estar amb les meves cosines a una piscina amb tobogans inflables i m’ho vaig passar molt bé. Tinc un pati molt gran amb moltes plantes i algunes vegades faig de jardinera.

Vaig anar amb una amiga meva que es diu Júlia, vaig anar a un riu que es l’Assut. Hi han moltes algues i em fan molt de fàstic. Em van agradar molt les vacances!!!!

Resultado de imagen de Lledo

http://www.lledo.es/

Cristina Mensa 

Les meves ultimes vacances van ser a Lanzarote, i vaig pujar en camell. M’ho vaig passar molt bé, perquè vaig anar amb les meves amigues. També vaig veure volcans. Vaig anar a passejar a un poble molt bonic de Lanzarote. Em va agradar molt!!!!

Resultado de imagen de fotos lanzarote

www.turismolanzarote.com

Pau de la Morena

Les meves ultimes vacances  van ser a Port Aventura. Van ser molt divertides pujant a les atraccions i també hi havien piscines. L'atracció més divertida va ser l´estampida. Hi havien moltes atraccions aquàtiques. L´hotel era de 4 estrelles amb 4 piscines.

PortAventura World - Theme and leisure park

Ian Norte

Les meves ultimes vacances van ser a l’Atmella de mar. M’ho vaig passar molt bé i em vaig allotjar a un pis amb  piscina. Vaig fer tres amics francesos i em vaig banyar a la piscina de el pis i a la platja.

                       

http://www.ametllamar.cat/

Resultado de imagen de ametlla de mar

Rubén Praena

Les meves ultimes vacances van  ser a Onda un poble de Castelló,  poble de la comunitat valenciana. Em vaig allotjar a un hotel 2 dies amb la meva família, per anar al casament de la cosina de la meva mare. Quan vam arribar a Badalona, la meva família i jo vam anar al Magic per menjar a Can Daniel.

      Resultado de imagen de onda castellonPanoràmica_d'Onda.jpg

www.onda.es

Júlia Prat

Les meves ultimes vacances van ser a un hotel que es deia Hotel Prats de Ribes de Freser. Era la castanyada i vam fer el joc “truco o trato”. Només ens van obrir tres portes i ens van donar caramels.

hotel-prats[1].jpg

Si voleu informació os deixo un enllaç

http://www.hotelprats.com/

Maria Rafart

Les meves ultimes vacances van ser a Roma, Itàlia i Florència. A Roma ho vaig passar molt malament i a Florència una mica bé. S’havia que caminar molt, no podia més i vaig anar a l’Hotel Acadèmia. Vaig menjar molts caramels i estaven boníssims i vaig aprendre a parlar una mica d’italià.

https://es.wikipedia.org/wiki/Roma

Lucia Rangel

Les meves ultimes vacances van ser a Formentera.

Es l'illa més petita de les Balears.

M'ho vaig passar molt bé, allà em vaig trobar els meus cosins grans la Maria i el Alejandro i també em vaig trobar a la meva cosina petita la Carla.Vaig anar a moltes platges i cales havien molts peixos i li donaven menjar pa i patates es menjaven tot.

Va ser molt divertit

Esta el mapa  i una cala i en la cala em vaig

Llorenç Raventós

He anat a Itàlia  al casament de la meva tieta i tiet. Vam anar amb avió des de l’aeroport de Barcelona. Em vaig trobar amb molts familiars, menys els meus avis que van anar en barco uns dies abans. Jo no veia a la meva família des de l’estiu passat. Vaig estar guapísim el dia del casament i al ball vaig estar amb una amiga que es diu Maria Clara.

 Resultado de imagen de fotos isla cerdeña   Imagen relacionada                           

Si voleu informació us deixo un enllaç:

https://es.wikipedia.org/wiki/Cerde%C3%B1a 

Pau Reynes

A les meves vacances he anat a Mallorca. A nedar amb la meva àvia i a la piscina de la meva tieta àvia. Les platges són molt boniques.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Mallorca

Maria Ros

Les meves ultimes vacances van ser en autocaravana a  Suïssa, a França i a la Vall d’Aran. M’ho vaig passar molt bé i vaig anar a un càmping xulísim, el càmping tenia una gran piscina. Hi havia molta vegetació i feia molt de fred a les muntanyes més altes i per això vaig  portar l´abric. Era molt maco i vaig veure molts llacs i rius.

Vaig fer moltes excursions a la muntanya. Algunes van ser molt difícils de fer per a la meva edat.

 

Resultado de imagen de mer de glaceResultado de imagen de interlaken top of europe

http://www.chamonix.com/                              https://www.jungfrau.ch/en-gb/

Jana Rubinos

Aquest estiu vaig anar amb els meus pares i la meva germana a Euskadi. Vam estar a Vitoria, Bilbao i Donosti. A tot arreu hi havia parcs infantils xulíssims. Vam visitar diferents museus. El millor de tots és el Museu de la Ciència. L’últim dia vaig passejar per la platja més famosa d’Euskadi buscant crancs, i a Bilbao vaig veure el musical “Mamma Mia”!

http://www.entradas.com/obj/media/ES-eventim/galery/kuenstler/m/dancing-queen1.jpg?noCache=7

http://www.mammamia.es/

Maria Ruíz

Les meves últimes vacances van ser a Argisuelas. Va ser super xulo perquè a la nit vam jugar al bote-bote.

Joel Soriano

Les meves vacances van ser al meu poble. Els meus cosins molt bé perquè van jugar al POKEMON GO.

Resultado de imagen de PUEBLO DE ALBACETE

https://es.wikipedia.org/wiki/Salobre_%28Albacete%29

Xavier Subirats

Aquest creuer m’ha agradat molt i hem anat el Seydou i jo. M’ho he passat molt bé!

Resultado de imagen de costa fascinosaResultado de imagen de costa fascinosaCostacruceros

Júlia Terol

He anat a Lleida al poble de Bellver d’Ossó. He jugat molt amb els meus amics del poble. He conegut a molta gent molt simpàtica.

Resultado de imagen de Lleida bell bell d'osso poble ,fotos

https://ca.wikipedia.org/wiki/Bellver_d'Oss%C3%B3