Dagens tips

Tips til Klosterskogen travbane torsdag 8 februar.


Klosterskogen er arrangør for løpene denne torsdagskvelden. Det er fine spilleløp og en utfordrende meny. Vi har satt tipsene de siste dagene og håper flere av våre kunder har kunne hente fine penger i lukene. Det er som sagt nye muligheter i kveld og her er våre vurderinger.


V65-1:

6 Wellek er en alternativ banker i omgangen. Vi er ikke i tvil om at dette er den beste heste, men vi frykter at 4 Myhreng Brage kan få ryggen til Wellek og på speed kan han ta han ned på siste indre. Det skal sies at Gunnar Austevoll har en sterk hest, så han vil nok helt sikkert kjøre på styrke med hesten og holde et jevnt hardt tempo i front. Da kan det bære hele veien. Vi likte dog inntrykket 4 Myhreng Brage ga sist og formen er i kraftig anmarsj. Klaffer det med løpsopplegget kan han som sagt speede inn til seier.

A: 6-4 B: 2-5-1


V65-2:


Et veldig åpent montèløp hvor det er mange om budet. Her kan det skrelle!
 7 Amon Tomaz har vist seg å være en solid hest under sal. Hesten imponerte stort i seiersløpet sist og Siv Emilie Løvvold hadde et godt tak på han. Gjentar Amon Tomaz den innsatsen i kveld kan det bli nok en seier. 1 Among Hastrup er den tøffeste konkurrenten. Var meget god i samløpet med Amon Tomaz sist på Sørlandet og viste seg veldig god under sal. Han viste også flott form på Bjerke sist foran sulky og fra et fint startspor må han regnes tidlig. 3 Welcome S.E. skal også regnes helt i toppen. Han blander å gir voldsomt i prestasjonene, men på en god dag duger han som sagt godt. 9 Talk That Talk kan være supersjokket i løpet. Hoppa står langt ute på vingen, men kommer hun inn i løpet er hoppa god nok for en topp plassering.

A: 7-1 B: 3-9 C: 2-8-5-10-4-6V65-3:

7 Kemas Starlight har vært voldsomt god i sine siste starter. Hun var solid i seiersløpet sist og formen er på topp. Anette Frønes har et godt tak på hoppa og selv om hun står langt ute på vingen tror vi mange av konkurrentene har stor respekt for henne. Motstanden er ikke av det tøffeste slaget og vi tror hun kjører seg tidlig til tet. Fra den posisjonen tror vi det er i orden. Banker!

A: 7 B: 6-9-8 C: 2-1-5-4


V65-4:

Nok et åpent kaldblodsoppgjør hvor det virkelig kan skrelle.
3 Krovar blir vår favoritt etter seiersløpet sist. Han var imponerende god og Andreas Opheim har gjort en solid jobb med denne traveren. Han står i et fint startspor og er sikret et fint løpsopplegg herfra. Må regnes med god vinnersjanse fra disse forutsetningene. 5 Sager`n trives veldig godt på Klosterskogen og Gunnar Austevoll har et godt tak på hesten. Formen er et spørsmålstegn, men har han dagen er han mer enn god nok til å vinne. 7 Hellestvedt Trym var også han god i seiersløpet tredjesist, men har skuffet i sine to siste starter. Er han tilbake som i seiersløpene er han god nok for en topp plassering. Min egen 8 Vestpol Hebe er og blir håpløst usikker. Hun galopperte som hardt betrodd utenfor lederen på den siste langsiden i V75 løpet på Leangen sist. Hun er ikke til å stole på og det ender som oftest med galopp. Skulle hun formodning holde seg til trav i kveld kan hun ende høyt oppe. 9 Lego U.N. kommer tilbake etter pause. Han er mer enn god nok på kapasitet, men formen er et spørsmålstegn. 6 Smiths Iver og 12 Løve Lomen er garderingsaktuelle hester.

A: 3 B: 5-7-8-9-6-12 C: 11-4-2-10-1


V65-5:

10 Well Made er den beste hesten i feltet, men innsatsen sist gjør oss betenkte. Han var god nest sist og gjentar han den bedriften i kveld vinner han trolig dette løpet. 4 Argus Photo er en veldig fin traver, som har framtiden foran seg. Det er en typisk S.J.`s Photo traver, som normalt bare blir bedre og bedre for hvert løp. Han møter tøffere selskap i kveld, men vi tror det er mye utvikling i hesten. 3 Satori K. Divic har vært meget god i seiersløpene og også han er det utvikling i. Må regnes på ny fra fine forutsetninger. 2 Asterix M., 5 Lucie De Chene og 11 Twigson Bonanza må også regnes på gardering.

A: 10 B: 4-3-2-5-11 C: 9-6-8-7-1V65-6:

6 Mietor har et godt bud på løpet. Han galopperte sist og var ikke som best, men var strålende i startene før. Vi regnes med at alt er i orden i og med han nå kommer tilbake i løp. Han er rask fra start og er sikret et fint løp underveis. 3 Rolf Martin står ikke mye tilbake for favoritten på kapasitet. Han har fått et par løp i kroppen og skal normalt bare bli bedre og bedre. 4 Frøyu Petter er også han en vinnerhest, som stort sett alltid gjør gode løp. Han står fint til spormessig og må regnes tidlig. 5 Trø Flax er en stor outsider i løpet. Han var klart positiv i kulissene sist og formen er mye bedre enn programraden. 9 Eldhusodin er av de beste på kapasitet, men formen er tvilsom. Vi tviler på at de sender hesten til start på Klosterskogen om de ikke forventer en god prestasjon av hesten. 8 Bjørnemyr Victoria er supersjokket i løpet. Hoppa har enorme fartsressurser i kroppen og klaffer det bare litt med posisjonene underveis har hun en voldsom speed på lager. Innsatsen sist var fult godkjent.

A: 6 B: 3-4-5-9-8 C: 2-10-12-7-1-11Dagens beste banker: 7 Kemas Starlight (V65-3)

Dagens alternative banker: 6 Wellek (V65-1)

Dagens beste objekt: 10 Well Made (V65-5)


Lykke til med kveldens spill!


Mvh

Espen Edvardsen
Vinnerbongen Norge AS

Vinnerbongen spilte inn 16 millioner på Bjerke søndag 10 september!

Espen Edvardsen.jpg

Espen Edvardsen og hans team tok V75-kassa på Bjerke søndag. Fire kunder kunne dele hele 16 millioner kroner!       (Foto: Eirik Stenhaug)

Klasseløpssøndagen ble en fantastisk aften for fire av Vinnerbongen sine kunder. Etter at Cokstile vant V75-finalen og Norsk Derby var spenningen stor da verdien allerede var over 200.000 kroner. Da vi fant ut at vi var alene om å prikke de syv rette vinnerne var stemningen enorm i restauranten på Bjerke travbane!

V76 Bjerke søndag 10 september.

Veien til suksess denne søndagen var bankeren Valle Ask som vant V75-2 sammen med Tom Erik Solberg. Dette var vår banker på den flate bongen som gikk inn med syv rette. Da objektene Tekno Jerken og Hard Times vant henholdsvis V75-3 og V75-4 skjønte vi at noe stort var på gang. Da skrellhestene Will Prinsen og Deep Sea Dream vant V75-5 og V75-6 skjønte vi at det ikke kunne være mange bonger igjen. Dagens største favoritt Ferrari B.R. galopperte seg vekk i finalen og da tredjevalget Cokstile krysset mållinjen først fikk vi svaret på at vi var alene om å prikke de syv rette vinnerne. Fire kunder kunne som sagt dele drøye 16 millioner kroner. Dette er den 9ènde “kassa” vi i Vinnerbongen har spilt inn siden oppstarten i september i fjor, men dette var utvilsomt toppen av kransekaka.

Flere aviser i både inn og utland har tatt kontakt og snappet opp suksessen. Vi legger ved linkene slik at du kan lese sakene som er skrevet om søndagens suksess:

Aftonbladet (Trav 365): http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article25924139.ab

Expressen: http://www.expressen.se/sport/trav/chocken-efter-jattevinsten-blev-valdigt-overraskad-/

Rikstoto: https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2017/September/10/Bjerke-Travbane---10092017/Aktuelt/Vinnerbongen-tok-V75-kassa/

Oppland Arbeiderblad: https://www.oa.no/sport/trav/hestesport/espen-vant-16-millioner-kroner-for-noen-andre/s/5-35-489815

Vil du motta vårt tipsbrev kan du kjøpe/abonnere på følgende måte:

1. Vipps sin betalingsløsning. (Søk opp vinnerbongen Norge AS og velg ønsket pakke for deretter å bekrefte med e-postadresse og fult navn.) - send deretter e-post til info@vinnerbongen.no med din e-postadresse slik at vi får sendt deg tipsene på mail.

2. Betalingen må ha skjedd minst 2 (To) timer før stevnestart - slik at vi får oppservert kjøpet.

3. Betal via nettbank til Vinnerbongen sin konto: 1503.77.85374P.S. - viktig info ved overføring - send en e-post til
info@vinnerbongen.no med din e-post adresse slik at vi får sendt ut tipsene til deg.

- Navn og mailadresse på hvor du ønsker tipsbrevet må stå i overførselen.


Følgende pakke og priser:


- Dagspakke V65: 99 kroner


- Dagspakke V76 / V76: 149 kroner


- Ukespakke V65 / V76 / V75: 499,- Kroner


- Månedspakke V65 / V76 / V75: 999,- KronerVi jobber med en betalingsløsning på vår hjemmeside, men dette tar litt tid før er på plass. Inntil videre håper vi du benytter deg av en av de nevnte løsninger ovenfor.

Har du ytterligere spørsmål send oss en mail på
info@vinnerbongen.no

Vinnerbongen serverte gull objekter på Momarken i kveld!

Unionskamp_2012_ESt_8610.jpg

Vinnerbongen serverte praktfulle vinnere til løpene på Momarken tirsdag! (Foto: Eirik Stenhaug)

Steinrig og Jærvløva var begge herlige utgangshester for oss i kveld på Momarken. Førstnevnte ga drøye 6 ganger pengene, mens sistnevnte ga over 10 gange pengene i vinnerspillet!

Flere kunder har allerede slått på tråden og takket for strålende tips - vi kom til mål på tre “eksperten” bonger og det er bare å gratulere våre kunder som fulgte våre tips!

Her er vurderingene vi sendte ut på mail til våre “kunder” i dag:

Hei!

Vi har lagt bak oss en fantastisk travhelg i Stockholm. Herlige løp ble avviklet og det ble topptider i omtrent hvert eneste løp. Dessverre kom vi ikke helt til mål på Lørdag, men drømmen lever videre hver eneste dag!

To eksperten bonger gikk inn med seks rette på Leangen i går og betalte ut tilsammen drøye 160.000 kroner! Gratulerer til dere som var med på disse bongene.

Det er allerede nye muligheter i kveld på Momarken og vi har kommet fram til følgende analyse til deg!


V65-1:

7 Concon W. blir vår favoritt i innledningsløpet. Dette på to faktorer. Hestene til Steinar Holm har vist fin form den siste tiden og dette pleier å smitte over på andre hester i stallen. Nå har ikke Concon W. startet siden 29. mars, men vi regner med hesten er godt forberedt når den nå kommer tilbake i løpsbanen. Hans Christian Holm sitter også i flott form i sulkysetet og disse faktorene er god som gull. Motstanden er han fult på høyde med og uten tull er vinnersjansen god. 6 Tuileries er nok kapasitetsmessig jevngod med vår favoritt, men han er veldig komplisert. Han sliter med travet og galoppen ligger alltid på lur. Holder han seg til trav ender han høyt oppe i løpet. Vi synes disse to hestene skiller seg litt ut og for dere som ønsker å gardere bredere er vår rangering som følger:

A: 7-6 B: 9-1-2-12-5-4 C: Resten


V65-2:

Knut Arne Ødegård har gjort en fantastisk trenerjobb med 12 Steinrig. Dette har vært en nærmest håpløs hest å få feilfritt rundt banene, men Ødegård har kjørt to feilfrie løp med hesten og det imponerende. Det er kanskje litt tidlig å si at hesten har stabilisert seg, men dette er i hvertfall mange steg i riktig retning. Det er aldri enkelt å vinne fra spor 12, men hesten har vist såpass god form at han kan klare det selv fra dette startsporet. Det lange Momarken oppløpet er til Steinrig sin fordel. 3 Trø Flax var positiv på Biri sist og står i et fint startspor. Jenny Thygesen tar nok ikke turen til Momarken uten ambisjoner. Favoritten 4 Lille Amare traver jevne fine løp og har vist positiv utviklingskurve. Sporet er fint, men vi tror Kristine Kvasnes kjører i rygg i det lengste. Hesten er absolutt best med drahjelp på veien. 1 Stjerne Ball og 8 Lykkje Tveiten er i flott form og bør også med på gardering.

A: 12-3 B: 4-1-8-10 C: Resten


V65-3:

10 Jervløva er absolutt et av omgangens beste objekter. Møter hopper hun er på høyde med og har fartsressurser til å runde denne gjengen. Var dyktig treer i sin neste siste start og satt faktisk litt stengt med krefter i behold i et løp gode Best Ruggen vant. Sist rotet hun seg vekk med galopp, men feilfritt er hun mer enn god nok til å vinne kveldens løp. Hoppa er i øybeblikket markert på 1,3 prosent av innsatsene noe som er helt spinnvilt. 4 Smedtulla blir spennende å se med mester Høitomt bak spakene. Hoppa er nok ikke dårligere enn vår favoritt på kapasitet, men er håpløst usikker. Hun er behandlet og kommer ut i ny regi noe som er svært spennende. Morten M. Ottersen har hestene i flott form noe som er verdt å merke seg. 7 Veels Netta er matchet mot kveldens løp og er samtidig veldig rask fra start. Skulle Ole Johan Østre komme seg tidlig til tet noe vi tror han gjør kan hun bli vanskelig å fange, selv om vi tror hun er best på sprint distanse.

A: 10-4-7 B: 5-8-9-13 C: Resten


V65-4:

8 Ekeld har blitt strøket inn et spor i og med 6 Lille Jim er strøket fra løpet. Dette var en av hovedutfordrerne på forhånd, så oppgaven blir ikke mindre interessant for Ekeld sin del. Han satt fast på Årjäng sist etter lang pause og så fin ut i målgangen bak vinneren Villas Cato. Dette løpet skal normalt ha gjort hesten godt og på kapasitet står han ikke tilbake for noen i feltet. Vi tror Østre vil satse offensivt underveis og hesten må regnes tidlig. 9 Viktor K. avsluttet fint i samme løp på Årjäng og formen er på topp. Sporet er helt perfekt og med de rette ryggene underveis avslutter hesten fort ned det lange oppløpet på Momarken. 1 Myhreng Brage står perfekt til spormessig og kan få et fint løp underveis. 4 Mjølner Fokus avsluttet bra på Jarlsberg i V75`en sist og er aktuell fra et fint startspor.


A: 8 B: 9-1-4-5-10-7-3-11 C: 2


V65-5:

7 Moviestile er en berettiget favoritt i løpet, men har kanskje blitt litt i overkant stor favoritt? Hoppa har kommet til rette i stall- Mikkeborg sitt opplegg, men opplegget er nok mye av det samme som det var hos Bo Westergaard i og med de står på samme treningsanlegg Holt Gård. Hoppa var fenomenal i seiersløpet på Biri sist og normalt er vinnersjansen god selv fra dette startsporet. 3 Ny Komet og 5 Marchetti er begge to gode sprintere, som begge er ute etter teten i løpet. 6 Hamptons kommer tilbake etter lang pause og er nok av de beste i feltet på kapasitet. 8 Jet Bug imponerer hver gang, men fra dette sporet på sprint kan det bli langt frem. 1 Yankee Cat har skuffet i sine første starter i år, men denne gangen står hoppa fint til i spor 1 bak bilen.

A: 7 B: 3-5-6-8-1 C: Resten


V65-6:

1 Kolnes Kjell er det beste objektet i omgangen. Står helt perfekt inne i løpet og kretsen rundt har nok siktet inn dette løpet. Kommer nok til å lede løpet i det lengste og trolig helt inn. For de som velger å gardere opp Kolnes Kjell, skal man se opp for hester som. 2 Wik Emil og 6 Lex Lodney, som begge er i flott form.

A: 1 B: 2-6-9-10 C: Resten


Vinnerbongen tok V5 kassa på Bjerke!

Bjerke_EST_9401.jpg

Vinnerbongen tok sin syvende “kasse” på onsdag. Denne gangen på Bjerke travbane! (Foto: Eirik Stenhaug)

Forrige uke hjalp vi en Vinnerbongen kunde til å ta kassa på Leangen for en innsats av kun 147,- kroner! På onsdag var det vår tur på landets hovedbane Bjerke hvor et av våre andelslag på “eksperten” gikk inn med fem rette. Utbetalingen havnet til slutt på 839.007,- kroner!

Dette er den syvende “kassa” vi i Vinnerbongen har tatt siden oppstarten i september. Du kan daglig kjøpe deg inn i våre andelslag ved å følge denne linken: http://vinnerbongen.no/eksperten.html 

Kanskje er det du som er med å deler “kassa” nesten gang?

Vinnerbongen.no serverte en praktfull rangering til løpene på Leangen mandag 15. mai. Dette resulterte i at en av våre trofaste kunder tok kassa på 480.000 kroner på en innsats på KUN 147,- kroner!

Dette er et tydelig bevis på at man ikke trenger å levere store kuponger for å vinne de store gevinstene. Kunden brukte våre tips til å komponere vinnerkupongen noe som er svært gledelig.

Vi gratulerer kunden så mye med den flotte gevinsten på Leangen denne mandagskvelden!

Dette var det vi serverte våre kunder via vårt tipsbrev mandag:

Top Quality H. - (Vinnerodds - 6,15)

6 Top Quality H.
kan det bli helt riktig for i kveldens løp. Vi tror Magnus Teien Gundersen vil sitte i tet med 5 Al B. Back Zet, men vil nok bli utfordret av 8 Little Red Corvette på startsiden. Begge kommer ut på 2640 meter, noe som vi ikke tror er noe fordel for noen av dem. Det skal dog sies at begge kommer til start med dokumentert fin form, men som sagt er vi litt tvilsomme til distanseevnene. Vi setter som sagt 6 Top Quality H. først i og med dette er en hest som flyter på styrken. Han har travet sterke løp i det siste og han har gått et stayerløp tidligere hvor han viste at han ikke hadde noen problemer med distansen. Kan få det servert her noe som kan bli utslagsgivende ned det lange oppløpet.Remix - (Vinnerodds - 1,69) vant foran vårt motbud, Svalner (tvilling odds - 10,13)

10 Remix
er utvilsomt den beste hesten i feltet og feilfritt er det nok snakk om vinneren. Vi tørr dog ikke stole helt på han og nevner noen utfordrere. 8 Svalner står fint til i springspor på 20 meter tillegg og kan få en fin start direkte. Dette er en traver trener og kusk Odd Arne Kjøsnes liker svært godt og skulle han komme seg foran på et tidlig tidspunkt kan han lede løpet hele veien.Brightasabutton - (Vinnerodds - 6,26)

5 Brightasabutton
er en veldig bra hoppe i grunnlaget, men sliter litt med helsen. Undertegnede var på plass i Harstad i helgen hvor kusk Thomas Mjøen kjørte Amatør NM. Man kunne forstå på godeste Mjøen at han likte denne hoppa veldig godt. De dagene hun fungerer optimalt duger hun godt i klassen. Skulle hoppa holde seg til trav i kveld og komme seg noenlunde bra av gårde fra dette startsporet skal hun regnes med bra sjanse selv om motstanden er hard.


Villmira - (Vinnerodds - 4,72)

13 Romanova
er en klar utgangshest etter de siste løpene å bedømme. Hun har vært bunnsolid mot knallhard motstand, men vi skal ha i bakhodet at det aldri er enkelt å stå på langt tillegg nå som banene er raske. Er det noen som kan klare det er det en formtoppet Romanova. 9 Villmira står fint til i springsporet på 20 meter tillegg og kan få en fin posisjon direkte. Hun har vist flott form og er førsteutfordrer til favoritten. Bak disse to føler vi løpet er vidåpent!Dagens Dobbel odds - Brightasabutton x Villmira = 30,80

Vil du også motta tipsbrev på mail?

Send oss en e-post til info@vinnerbongen.no - så er det kansje du som blir den neste Vinnerbongen som kan kvittere ut kassa!!

Vi har en lengre periode lagt ut gratis tips på denne siden. Vi jobber nærmest døgnet rundt alle dager i uken for å tilegne oss den beste kunnskapen og gjøre de rette valgene på våre Eksperten bonger. Spill på hest er en ferskvare og med stadig flere steder det er mulig å spille på hest til, desto flere hester man må kunne dagsformen til. Flere land, flere baneunderlag, flere måter å kjøre løpene på, stadig utvikling av utstyr, med og uten sko, kuskeendring, startmetoder, distanser, tempo underveis, osv osv. Variablene er svært mange!

Man opplever kusker som er lite pålest om konkurrenter, kjører helt uventet og gjør store feilvurderinger underveis. Hester som mister sko, har halsproblemer eller rett og slett en dårlig dag, så er det ikke alltid lett å finne vinnerne selv om man har gjort sin jobb til 100 prosent.

Men likevel så er det slik at desto mer pålest og forberedt man er så vil det øke muligheten for gevinster markant. Særlig i omganger hvor det kommer overraskelser og premiene blir store har man gjerne klart å fange opp hestene som baner veien til millionene. Ved å gi disse spennende objektene bort gratis oppnår man at mange leser tipsene og når disse da vinner er det kun våre gode kunder som blir skadelidende. Mange spiller da disse hestene på egne kuponger og utbetalingene blir lavere på våre eksperten bonger og til våre kunder. Vinnerbongen har som inntektskilde en liten prosent av solgte andeler av eksperten bonger som vi daglig setter opp, og en enda mindre andel av bonger som blir levert via siden www.vinnerbongen.no 

Vi vil nå verne mer om tipsene og kundene våre. For å få tilgang på våre vurderinger vil vi nå sende disse på mail til de som sender sin mailadresse til info@vinnerbongen.no, Vi vil i tillegg til tips til dagens norske V65 bane gi info om gode spillobjekter til alle stevner som arrangeres samme dag.

Er du interessert i å motta alle disse tipsene så må du altså sende din mailadresse til vår mailadresse info@vinnerbongen.no

Skriv gjerne også om du ønsker å motta forslag til eksperten bonger du ønsker å være med på og innenfor hvilken prisklasse du evt. ønsker disse skal være.

Det dukker jo gjerne opp noen knall spennede spillobjekter opp mot start og da kan du henge deg på disse.

Med vennlig hilsen

Vinnerbongen Norge AS

Espen Edvardsen

Du kan levere dine spill fra siden her ved å logge deg inn med samme brukernavn og passord som du bruker på rikstoto.no.

 

Er du ikke registrert nettspiller så kan du registrere deg ved å trykke på “bli nettspiller”.

 

Har du lyst til å være med på en andel av våre ekspertenbonger så er du varmt velkommen til det - de finner du ved å følge denne linken: http://vinnerbongen.no/eksperten.html

Stort LYKKE TIL !