TAPAHTUMA

Yleistä

P-LAN on sieviläisen P-LAN ry:n järjestämä verkkopelitapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 2010. P-LAN-tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja tapahtuma onkin saanut suosiota pelaajien keskuudessa. Hyvän suosion ansiosta LAN:eja järjestetään jatkossakin ja osallistumalla voit taata P-LAN yhdistyksen ja LAN:ien tulevaisuuden.

Seuraava P-LAN järjestetään 7.-10.7.2016. Tiedossa on laatuaikaa mukavien ihmisten ja pelien parissa. Konepaikkoja on 70 ja paikan saat 10 eurolla! Tänä vuonna on myös mahdollista osallistua tapahtumaan ilman konepaikkaa 5 euron vierailijalipulla. Summan voi maksaa joko paikan päällä tai siirtää tilinumeroon: FI11 4754 0010 0170 51. Voit ilmoittautua tapahtumaan klikkaamalla “Osallistu”-nappia oikealla ylhäällä. Ilmoittautuminen on sitova. Pöytäpaikan voi varata samalla kun ilmoittaudut tapahtumaan. Ennakkoon ilmoittautujilla on etuoikeus pöytäpaikoissa.

Huomioithan, että jos et ilmaannu tai ilmoita tulevasi laneille 7.7. kello 20:00 mennessä, kone paikkasi vapautuu. Jos ilmoitat P-LAN ry:lle sähköpostilla (info@p‑lan.fi) saapuvasi myöhässä tai maksat paikkasi tilille ennakkoon paikkasi säilyy sinun varauksessasi.

Milloin:

Missä:

IRC:

 

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Jotta kaikilla olisi tapahtumassa mukavaa, pyydämme teitä lukemaan ja sisäistämään tämän sivun sisällön.

Säännöt:

Mukaan:

Huom. Osallistujien pöytäpaikoilla on tilaa vain rajoitetusti, älä tuo mukanasi paljoa ylimääräistä roinaa!

Älä tuo: