De Stuyverij logo DEF.jpg

TEAMBUILDING @ DE STUYVERIJ

#Dinsdagteamdag

Samen Koken zonder afval

Wil je met je team eens iets anders? Elkaar beter leren kennen, de samenwerking en interne communicatie verbeteren, gezellig en in een huiselijke sfeer de werksfeer verbeteren?

Kom dan naar de teambuilding: samen koken zonder afval, telkens op dinsdag.

Deze teambuilding activiteit wordt gegeven door Evi Kindermans. Evi is sociaal cultureel werkster en runt in de Stuyverij het project Quatre Car, een sociale mobiele keuken waar ze in de Kortrijkse wijken kookt met "waste-food". Overigens heeft Evi heel wat ervaring in het geven van workshops en teambuildings o.a. voor Eva VZW.

Evi is gespecialiseerd in Ecologie gelinkt aan de keuken en ons consumptiegedrag. In deze teamactiviteit wordt vegetarisch gekookt zonder afval.

Vandaag is de grootste verspiller de consument zelf. Hierop speelt Evi in en kookt samen met het team zonder afval. Terwijl vertelt ze, inspireert ze de groep met tips, tricks en recepten waarin bijzondere ingrediënten gebruikt worden.

Jullie maken 4 gerechten die samen kunnen aanzien worden als een volle maaltijd. In het gezellig, huiselijke kader van het Stuyfhuis krijg je een non-conformistisch, huiselijke samenwerking waar het team de middag of avond samen invult en geniet van de zelfgemaakte heerlijke maaltijd.

Prijzen

Duur: 4 uur

65 Euro P.p (min 10 personen)

inbegrepen in de prijs: de teambuilding + de maaltijd + alle dranken                       

Enkel beschikbaar op dinsdag