Hole In One (HIO) –jaosto

FC Tarzanin 2017 Golf-Mestaruuskisojen yhteydessä perustettiin pitkään jäsenistön toiveissa ja päiväunissa ollut jaosto, Hole In One –jaosto (HIO).

 

Jaostoon ei pyydetä eikä haeta, vaan automaattisesti kutsutaan jokainen HIOn ansiokkaasti tehnyt Tarzan ja jäsenmaksunsa k.o vuonna hoitanut jäsenemme. Jäsenelle luovutetaan symbolista € 10.00 maksua vastaan FC Tarzan HIO –autotarra, jolla jäsenet tunnistavat toisensa ympäri maailmaa liikkuessaan suurkaupungin liikenteessä ja parkkipaikoilla. Tällöin he voivat tervehdittyään piipahtaa jossain kaffella ja tarjota toisilleen jaoston kahvileipäsymbolin eli munkkirinkilän.

 

Lisäksi ne Tarzanit jotka uskovat tai jopa tietävät tekevänsä HIOn ”lähiaikoina”, voivat hankkia autotarran, joka muutoin on samanlainen kuin jäsenenkin, paitsi alaosassa on lisäys ”hang around”; tämän tarran hinta on symbolinen € 15.00. Lisäksi Tarzanilainen, joka ei usko tekevänsä tai ei halua edes tehdä holaria, voi ostaa tarran ilman HIO –merkintää ja tämä autotarra maksaa symbolisen € 20.00. Tarrat ovat vedenkestävää materiaalia ja soveltuvat sujuvasti ulkokäyttöön kertomaan tarzanilaisuudesta.

 

Tarroista saatavat tuotot käytetään lyhentämättömästi viimeistä €uroa myöten HIO -jaoston pilkkikisoihin tai pikkujouluihin. Lisätietoa asiasta ja tarroista puheenjohtajistolta.