Photobooth Verhuur

Foto Booth Huren? Meer weten

Niet alleen om ervoor te zorgen dat technisch alles tip top verzorgd is, maar ook om je gasten te helpen en te enthousiasmeren. Wil je de photobooth meerdere dagen huren dan kan de photobooth in overleg ook alleen gebracht en gehaald worden en bieden wij technische support op afstand. Onbeperkt printenVerwacht je veel gasten of bezoekers op je evenement? Geen zorgen! Huur je een photobooth bij Jongens van de Photobooth, dan is het printen altijd onbeperkt.

Photobooth Huren? Informeer hier

Alle foto’s die worden gemaakt met de photobooth worden geüpload naar deze pagina. Standaard is jouw online gallery verborgen en versleuteld, zodat alleen jij toegang hebt. Via de link kun je jouw voorkeuren aanpassen en een wachtwoord kiezen voor je gallery.Na afloop van het evenement kun je in een keer alle digitale foto's downloaden.

Photobooth Huren? Kijk hier voor info

Daar hoef je je geen zorgen over te maken of een photo booth wel past bij het trouwfeest wat je wil arangeren. Natuurlijk ook maakt het niet uit waar je zit. Al zit je op de hoogste etage met je woning en je wilt een fotohokje huren dan kan deze daar worden geplaatst aangezien deze in aparte delen wordt afgeleverd.

Fotohokje Huren? Lees hier meer

Steeds meer stellen besluiten alleen tijdens het officiële huwelijk een fotograaf in te huren. Als de ringen om gaan en dé kus gegeven wordt dus. Voor het feest in de avonduren kiest men steeds vaker voor een photobooth. En dat is eigenlijk best wel logisch. Bovendien genieten ook je gasten er van en zelf oma wil graag even met haar zoons en dochters in de photobooth.

Photobooth Huren? Vraag hier info

Deze zijn over het algemeen iets duurder, maar zijn ook leuker ‘aangekleed’ en komen over het algemeen satisfied begeleiding. Hiermee reproduceer je de echte ‘fotohokjes’ ervaring van vroeger op het treinstation. De fotohokjes in Nederland die we hebben gevonden zijn: Fotohokje (Gelderland)Standaard huur van 3 uur, inclusief professionele begeleider, zodat alles best verloopt Ontvang alle foto’s direct na afloop van je feest of evenement digitaal op een USB-stick Inclusief luxe mondjes en snorretjes + een koffer vol accessoires Live slideshow op een extern beeldscherm; ook kunnen de foto’s direct worden gemailed Een compleet Basispakket van 4 uur kost 495Lees hier meer en huur direct!Fotohokje gratis transportation Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam 478 inclusief BTW voor 3 uur huur Inclusief props Gepersonaliseerd fotokader Gratis transportation naar o.a.

Foto Booth Huren? Vraag hier info

Ook leuk met je aanstaande schoonmoeder :-) Over die saaie fotostrip hoe je je geen zorgen te maken. Je krijgt gratis een eigen design en als je een logo hebt plaatsen ze die gewoon erbij. Dat is trouwens heel interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke manier van adverteren.

Fotohokje Huren? Info hier

Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte fotohokje kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties.

Photobooth Huren? Meer weten

Heb je een guest bookplakken voor een onvergetelijke herinnering! Het rechthoekige gastenboek is 30×21,5 cm en kost €21,50. Het vierkante gastenboek is 30×30 cm en kost €25,-. Wat is er nu leuker dan een foto hokje op je feest of evenement?Je gasten kunnen bedanken tijdens of na je party natuurlijk!Dit kun je doen met een te gek fotomapje waar de foto’s uit het fotohokje precies in passen.Op Jongens van de Photobooth kun je mapjes met verschillende teksten bestellen.De mapjes kosten tussen de €0,45 en €0,60 en je kunt er zo veel bestellen als je zelf wil.