Lån 10000

I det du tager valget at låne en sum penge, ligger der sig en lang række ganske udemærkede muligheder foran dine fødder. Disse inkluderer en lang række interessante termer, hvor iblandt du eksempelvis finder ÅOP, rente, afgifter og gebyrer. Vælger du at ignorere alle disse mange termer, risikerer du ganske enkelt at betale dine 10.000 lånte kroner tilbage rigtigt mange gange.

Generelt er det naturligvis dyrt at låne penge. Dette skyldes at der bag ethvert lån sidder et firma, som på den ene eller anden måde meget gerne skulle tjene nogle penge på at låne dig et beløb. Om dette beløb er 500 kroner eller 50.000 er dermed underordnet.

For det første er der nogle medarbejdere, der skal sidde og enten godkende eller afvise dit lån. Disse skal så udfylde noget papirarbejde til staten, samtidigt med at korrespendancen imellem dig som låner og firmaet som udlåner, skal holdes ved lige.

 Lån-10000-kr-idag.jpg

Hvad koster det at låne 10000?

Alt dette giver en masse arbejde som skal betales. Dette arbejde er noget af det, som mange af os nemt glemmer, når vi bestemmer os for at det med at låne penge måske kunne være en meget god idé. Altså er problemet ganske enkelt, at et firma gerne vil tjene deres penge ind igen. Samtidigt risikerer de at miste alle deres penge, hvis du er en dårlig betaler.

Udover dette har de som sagt nogle medarbejdere der skal brødfødes og nogle direktører og stiftere af virksomheder, der gerne skulle tjene nogle gode kroner i sidste ende. Alt i alt kan det altså koste alt imellem ganske få tusinde kroner og 3-4 gange de 10.000 kroner, at låne de føromtalte 10.000 kroner i en kortere eller længere periode.

Lån 10000 Trods RKI

Selvom du er registreret i RKI er det i nogle tilfælde muligt at låne penge fra bestemte firmaer. Du skal dog være meget opmærksom på, hvem det er du låner penge af og samtidigt også, hvor godt du rent faktisk er stillet økonomisk. Helt overordnet set er det nemlig ikke specielt klogt at låne penge, hvis man i forvejen er i en position, hvor man egentlig ikke har til dagen og vejen uden et lån. Helt generelt bliver det derfor et spørgsmål om at tænke sig om og ikke gøre noget alt for overilet, før man har analyseret situationen godt og grundigt.

Konklusionen bliver, at det på intet tænkeligt tidspunkt er gratis at låne penge og at man samtidigt stiller sig selv en smule dårligere, ved at tage mindre lån, der kun løber i kort tid. Ganske enkelt fordi den virksomhed der står bag muligheden for at låne, nu skal bruge meget mere tid på en enkelt kunde, som kun giver dem begrænsede renteindtægter.

Altså bliver de nødt til på en anden måde at tjene flere penge på den samme kunde. Dette bliver som regel igennem diverse forskellige afgifter og gebyrer, som meget hurtigt bliver det absolut vigtigste ved disse små forbrugslån.

 

Source: banco.dk