Olcsó autókölcsönzés Budapest reptér érkező utasoknak:

Üdvözöljük az autorent.hu autókölcsönző hivatalos honlapján! Kérem olvassa el rövid tájékoztatónkat:

Cégnév: autorent.hu

Email: info@autorent.hu

Magunkról:

Az autorent.hu a  90-es évek végétől foglalkozik online autókölcsönzés szolgáltatással, és elsősorban a Budapest reptér érkező ügyfeleket szolgáltja ki. A Budapest reptér érkezők, napi 24 órában, akár éjfél után, vagy hajnalban is használhatják a Budapest reptér autókölcsönzés. Az autorent.hu arra törekszik, hogy az ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítse. Az autorent.hu autókölcsönzés onlinre igénybevehető az autorent.hu honlapján megtalálható űrlap kitöltésével.

Autókölcsönzés flotta:

Budapest reptér körzetében, és a Budapest reptér érkező utasokat az autorent.hu flottakezelői szolgálják ki. A autókölcsönzés flotta kis autó, közepes autó, kombi autó, és 7 személyes, nagy kategória és minivan alkotják. A cég arra törekszik, hogy az autókölcsönzés során a bérautó flotta életkora a minél fiatalabb legyen. Budapest reptér vonatkozásában autókölcsönzés alatt lehetőleg a legújabb, vagy az azt megelőző autó típusokat kölcsönözzék. Budapest reptér mellett az autorent.hu  honlapon flottakezelőink együttműködésével Magyarország vidéki reptér és nagyvárosokban is elérhető az autókölcsönzés szolgáltatás. Partner autókölcsönzés száma folyamatosan növekszik. Az autókölcsönzés űrlap kitöltése után megjelennek az autókölcsönző cégek flotta ajánlatai.

Autókölcsönzés szolgáltatások:

Autókölcsönzés esetén Budapest repter melletti telephelyen GPS, ülésmagasító, gyerekülés, hólánc tudunk biztosítani a készlet erejéig, térítés ellenében. A szolgáltatás részét képezi az asszisztencia. Az elromlott autót megjavítjuk, elszállítjuk vagy csereautót biztosítunk. Káresemény esetén a biztosítást intézzük, a bérlőnek a biztosítási önrészt kell megfizetnie. Autókölcsönzés igénybevételekor érdeklődjön a biztosítási önrész felöl.

Az autó átadása:

Az autó átadása kb.10 percet vesz igénybe. Budapest reptér melleti telephelyen kitöltik a formanyomtatványt. Itt be kell mutatni az autókölcsönzés szükséges okmányokat: személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány, és bankkártya. Előzetesen ki kell fizetni az autókölcsönzés bérleti díját.  A szerződésen bejelentik még a gépkocsin esetlegesen található sérüléseket. Az autót általában tele tankkal adják át, és úgy is kell visszahozni a Budapest reptér melletti telephelyre.

Budapest reptér :

Autó átvétel és leadás Budapest reptér melletti telephelyen történik. Az autókölcsönzés telephely 5 percre van a Budapest reptér. A telephelyre, és vissza ingyenes, shuttle kisbusszal, vagy a kölcsönözni kívánt autóval szállítjuk ügyfeleket. A Budapest reptér melletti  irodában az autókölcsönzés papírok kitöltése, az autó átvétele gyorsan, és rugalmasan történik Budapest Reptér.

Céges autókölcsönzés:

Napjainkban egyre több cég választja az autókölcsönzés bérleti konstrukciókat a vásárlás vagy lízing helyett. A autókölcsönzés választó cégeknek nem kell nagyobb összeget egyszerre a járműparkban elszámolni, nincs értékcsökkenés, szervizköltség, adminisztrációs teher, még a költségek jelentős része is elszámolható. Autóbérlés a bérleti díjjal együtt elszámolásra kerül az autók biztosítása. Baleset, vagy műszaki meghibásodás esetén cégünk gondoskodik csereautóról, illetve asszisztencia szolgáltatásról. Ha a cégnek már nincs szüksége autóra, bármikor visszaadhatja azt. A cég az autókölcsönzés konstrukciókkal időt, pénzt, munkaerőt takarít meg. Kérjük olvassa el ajánlatunkat, ha jónak találja, legyen ügyfelünk!

Ügyfeleink az alábbi keresőszókkal találnak meg minket:

Kérem válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb Budapest reptér átvehető autót!

Üdvözlettel: autorent.hu