First April Meeting Agenda

DRAFT

Date/Time:         Sunday, April 1st, 2018 from 3:00-5:30pm

Location: Green Man, aka Fig Cottage, aka Howie & Linda’s, 6501 Linda Lane, 78723

SCHEDULE

3:00        15 min        ➜ Welcome, observe silence

➜ Introductions

➜ Announcements -

        Other cohousing efforts

➜ Read aloud Ground Rules for Meeting

➜ Review color cards for new visitors

                Approve previous minutes, adjust agenda

3:15        10 min        Committee Updates        

                Facilities & Planning        ???

                Facilitation & Consensus        Jennifer

                Finance & Legal (will speak later)        Karen

                Get It Built (will speak later)        Howie

                Process (none to report)        Jennifer

                Marketing        Chad

                Membership (will speak later)        Celeste

                Social        Linda

                Vision & Values (none to report)        Jennifer

3:25        45 min        Non-traditional cohousing                        Chad

4:10        10 min        Break

4:20        20 min        Hiring Katie Proposal        Howie

                DECISION

4:40        10 min        Profit & Loss        Karen

4:50        25 min        Membership Dues - pay for Katie        Celeste

5:00        10 min        Pick Lawyer to look at contract        Howie

5:15        10 min        Agenda items for next time

Facilitator, Secretary, and Time Keeper for next meeting        

5:25         5  min        Appreciations        

Facilitator: Jennifer      Secretary: Dale           Timekeeper: Chad