The Juniorileiri 6.-10.6.2016

Tervetuloa mukaan Nevaksen kesäleirille! Leirin tarkoituksena on pitää hauskaa, nauttia kesästä, saada uusia kavereita ja harjoitella golfia.

Leiri on tarkoitettu 8-15v lapsille ja nuorille. Juniorit jaetaan kolmeen ryhmään iän ja taitotason perusteella.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan. Leirille mahtuu 30 junioria. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5.2015.

Faktat

Leirin hinta: 240€. Lasku lähetetään kun leiri alkaa.

Hinta sisältää: valmennuksen, harjoitusalueiden  ja kentän käytön sekä päivittäisen lounaan ja välipalan klubiravintolassa. Myös mahdollinen greencardkoe kuuluu hintaan.

Leirin valmennuksesta vastaa PGA Pro Joonas Paananen apuvalmentajineen.

Ryhmät

Karppi

Aloittelevat golffarit 8-10v. Karppiryhmä on tarkoitettu kaikille aloitteleville golfareille. Jos et ole vielä suorittanut greencardia tai olet juuri koritin saanut on tämä oikea ryhmä sinulle!

Leirin aikana on mahdollista suorittaa greencard!

Kettu

Aloittelevat golffarit 11-15v.. Ketturyhmä on tarkoitettu kaikille aloitteleville golfareille. Jos et ole vielä suorittanut greencardia tai olet juuri koritin saanut on tämä oikea ryhmä sinulle!

Leirin aikana on mahdollista suorittaa greencard!

Susi

Susiryhmäläisillä on kokemusta isolla kentällä pelaamisesta ja tasoituskin on jo laskenut.

Leiriohjelma

Leirin ohjelma koostuu lajiharjoittelusta, pelaamisesta ja joka päivä harrastetaan myös muuta liikuntaa. Tarkka päiväohjelma julkaistaan toukokuun puolivälissä.

Ohjeita

Mukaan leirille tarvitset:

Ohjeita ruokailusta:

Lisätietoja leiristä

Joonas Paananen

0407396231

joonas@joonaspaananen.com