OPLEIDING

Het is uiterst belangrijk om als taalbediende op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen; taal is immers een levend organisme dat voortdurend verandert. Dankzij constante training, seminaries en vakliteratuur blijven onze medewerkers fris, perfectionistisch en professioneel.

Taalbureau LC VB werkt enkel met freelancers die zich door proefvertalingen en proefschriften expert bewezen hebben in hun taalgebied.

---

PRIVÉLES – STUDIEBEGELEIDING

Heeft uw zoon problemen met studeren, wil uw dochter haar thesis laten nakijken en wat begeleiding bij het schrijven ervan, wil u een nieuwe taal aanleren? Dan kan u bij ons terecht voor een opleiding of begeleiding op maat. Leeftijd en opleidingsniveau spelen geen rol. Voor taalvakken en voor enkele algemene vakken bieden wij professionele bijlessen: Nederlands, Engels, Frans, geschiedenis, enz. Stel ons gerust de vraag op info@lcvb.be.

 

Cursussen en lesinhoud worden opgemaakt na eventueel een (gratis) kennismakingsgesprek, waarbij we rekening houden met de eisen, verwachtingen en het tijdskader van de student. Wij personaliseren zowel de aanpak als de lesinhoud voor elke individuele leerling en staan daarbij garant voor een zo hoog mogelijk rendement in de vooropgestelde termijn. Lessen kunnen doorgaan op locatie, bij u thuis of bij LC VB zelf. Wees er tijdig bij, onze agenda’s zijn elk jaar snel gevuld.