December 5, 2016 – MISSION LEADERSHIP COUNCIL

 

Mission Leadership Council

December 5, 2016; JSMB

8:30am-12:00pm

 

Presiding:                                                                                  President Risenmay

Conducting:                                                                               Sister Butler

Pianist:                                                                                       Sister Kogure

Chorister:                                                                                  Sister Steffensen

8:30am 5 minutes

Opening Hymn:  Hymn# 52 The Day Dawn is Breaking

Opening Prayer:                                                                       Sister Hammer

Recitation: Our Purpose                                                            Sister Chua

8:35am (10 minutes)

Announcements: Sister Butler, Eging and President & Sister Risenmay

8:45am (20 minutes)                                                                      President Mulford

9:05 am (20 minutes)

Key indicator report:                                                                      Sister Cutrer & Tripptree

Tour Report:                                                                               Sister Lam & Jeong

9:25 am (10 Minutes)

Language Study Follow-Up:                                                      Sister Takeshige & Gonçalves

9:35 am (45 min) Zone Leader Accountability: (Brief)

Assistants - North 1 - North 2 - South 1 - South 2 - East 1 - East 2 - West 1 - West 2

10:20 am (30min)

Leadership Council Problems and Solutions for the meeting. Open it up for discussion

Sister Eging and Butler

10:50am (5 minutes) -Break-

10:55 am (5 min)

Musical Number:                                                                        Sister Hug

11:00 am (30 min)

Leadership Training:                                                                      Sister Eging & Butler

11:30 am (20 minutes)

Zone Leaders meet with their District Leaders:

*What are the three specific changes/things you will apply to your next zone?

*Set goals and make plans for the month (Vision, Goal (Long & Short term), Plans, Report)

*Discuss concerns and answer questions

- correction, companionship disunity, effective exchanges

11:50 am (20 minutes)

Training:                                                                                     Sister Risenmay

12:10 pm (30 minutes)

Training:                                                                                     President Risenmay

12:40pm (5 minutes)

Closing Hymn: Hymn # 81 Press Forward Saints

Closing Prayer:                                                                         Sister Carrasco

12:45pm (Meeting Adjourn)