Шест незабавни здравословни ползи от това да не се вярва на масонските масмедии

по статия на Бърни Суарес

Превод, снимков материал и линкове: СТАМАТ

СВАЛИ PDF ТУК!

______________________________________

Бърни Суарес е активист, критичен мислител, радиоводещ, музикант, Доктор по медицина, ветеран, ценител на свободата и Конституцията, и създател на проекта Телевизия за Истина и Изкуство. Той също така има опит в областта на психологията и силно препоръчва на всеки да гледа документалния филм „Векът на Аза”. Бърни е стигнал до извода, че единствения начин да победим Новия световен ред е наистина да бъдем промяната, която искаме да видим. Прилагането на истината в действие и показването на решения е единственият път за победа над Глобалистите.

_______________________________________

Търсещите истината, отдавна разбрали, че всичко по масонските масмедии е изцяло лъжа и инсценирани новинарски репортажи, координирани от разузнавателните управления (ЦРУ, МИ 5/6, Мосад и т.н.- Бел. прев.),за да се манипулира общественото мнение знаят, че живот свободен от тях е изпълнен със задоволство и наистина забавен.

Много вече са свикнали с идеята, че животът без корпоративните масмедии означава по-добър живот. Но колко от нас са обмислили подробностите защо това е така? Ползите от живот, в който не вярваме на корпоративните новинарски медии са дълбоки! Това внася положителни промени дълбоко в живота ни по начин, който много не осъзнават или нямат време да преценят. От толкова дълго време сме приели за даденост тези ползи, водещи до крепко здраве, че дори не се замисляме, че ги има.

Така че, нека разгледаме някои от тези ползи, без определен ред:

1.      По-дълбока връзка със себе си.

Когато се изключите от 24-часовата лъжа, в което се превърнаха корпоративните масмедии, особено след легализирането на пропагандата, осъществено в САЩ чрез изменение и допълнение на NDAA от 2012 година (National Defense Authorization Act  - Закон за санкциониране на Националната отбрана – Подобни закони бяха предложни от Първанов под благовидния претекст „борба срещу тероризма” и приети от Народното събрание през 2011-2012 година - Бел. прев.), ще забележите, че ставате по-наясно със себе си, отколкото сте били преди. Благодарение на това, че на телевизионния екран пред вас не стои някоя „учена глава”, представляваща въздесъщата групировка от супер гигантски медийни корпорации да ви казва в какво би трябвало да вярвате, вие от само себе си ще започнете да мислите по-самостоятелно и по този начин ще задълбочите самоосъзнаването си.

Злата Медийна Империя

Когато на човешкият мозък не се казва какво да прави, той на момента започва да мисли самостоятелно. С други думи, за обикновения човек, който не е патологично заразен с ежедневната отрова на умствения контрол, бликаща от масовите медии, това означава завръщане на мозъка към нормално състояние. Не забравяйте, че за нас, човеците, не е естествено да седим пред електронно-лъчева тръба, трептяща на висока честота пред мозъка ни, докато един глас ежедневно ни казва какво би трябвало да мислим (предизвикано състояние на хипнотичен транс – Бел. прев.).

Не бива да се подценява това завръщане към „нормалното” състояние на мозъка. „Нормалното” състояние е върховна наслада и е естествено да бъдете в досег със собствените си мисли, интуиция и анализ на взаимовръзките в Света около вас, без някаква странна, електронна, ярка, трептяща машина да ви казва какво да мислите.

Естествено е да се видят здравословните ползи от по-дълбоката връзка със себе си. Хората, с по-здрава връзка с Аза, са наясно със собствените си чувства и емоции, и по този начин имат възможност да се реализират по-ефективно като личности. Взаимодействайки по-ефективно с другите и бидейки по-честни в собствените си мисли, чувства и емоции ние достигаме до по-задълбочени междуличностни взаимоотношения и до един в цялостта си богат и пълноценен живот.

2.      Повишено самочувствие.

Чрез изключването на масонските масмедии ще си възвърнете много неща. Едно от тези качества е самочувствието. Може да си помислите, как е възможно това? Всъщност, като се има предвид, как политическите новинарски емисии по корпоративните масмедии източват емоциите ви, чрез нарочно организираната страхова психоза, то може да се разбере как прекъсването им ще повиши самочувствието ви.

Ежедневно, вярващите в корпоративните масмедии са подложени на политически психологически активни мероприятия, всяване на паника, инсценирани престрелки, страховити полицейски истории и инсцениран терор! Всичкото това е представено като действителност на тези, които наистина вярват в новинарските емисии по корпоративните масмедии. Така, без да осъзнават, хората губят себеупование, чувството на доверие в способностите си да защитават себе си и близките си, като по този начин чувството на самоувереност бавно излита през комина. Дори няма да споменаваме за всичките предавания, представени по корпоративните медии, показващи на аудиторията с промити мозъци репортажи на арести, насилствено събиране на дългове, нови закони за правителствените глоби и т.н. От началото до края, новинарските емисии по масмедиите са предназначени да ви лишат от чувството на себеупование и самоувереност, така че да се доверите на правителството и полицията.

Шампоан „Промивка на мозъка“

3.      Пестим огромно количество психическа енергия.

Лъжите на масмедиите намират своите жертви 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. С психологически операции и правителствени измами инсценирани ежедневно, не е нужен гений да изчисли, че това е огромна информация. Информацията в емисиите вече се обработва всеки ден от Разузнавателните управления и е нарочно предназначена да контролира това, което мислим. Повечето от търсещите истината, не осъзнават, че дезинформацията, масовия умствен контрол, пропагандата и масовата когнитивна инфилтрация (познавателно проникване – външна зловредна подривна дейност в съзнателния познавателен процес – Бел. прев.) са непрекъсваем процес във времето.

Телевизията е умствен контрол! Изключете телевизора си и прочетете книга!

Както вече споменах преди, човечеството като цяло разбира понятието да бъде лъгано. Въпреки това, в човешката глава наистина не е възможно да се побере концепцията за лъжа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Когато мислим за някого, че ни лъже, ние смятаме тази лъжа за единично събитие. Общо взето, в живота ни няма да се сближим с някого, който съзнателно е лъгал за всичко, всеки божи ден. Нашият биологичен вид таи неприязън и непоносимост към идеята да бъде лъган съзнателно от някого. По тази причина много хора просто избират да не повярват, че корпоративните масмедии, и по този начин правителствата, ни лъжат всеки божи ден - когнитивен дисонанс. (Психологически конфликт в резултат на едновременното поддържане на несъвместими знания, вярвания и нагласи, като например, привързаност към тютюнопушенето и знанието, че то е зловредно – Бел. прев. ) Те биха предпочели просто да отрекат, че това се случва, за да запазят по-лесно психически статуквото стабилно. И как тогава, ако нещата са психически по-лесни, като вярваме на корпоративните масмедии ще можем да спестим психическа енергия, като не вярваме на новинарските емисии?

ИСТИНА : лъжи лъжи лъжи лъжи ...

Въпреки че зрителите на корпоративните медии с промити мозъци се опитват да направят нещата по-лесни, пренебрегвайки реалността извън масмедийните новини, вярвам, че това само води до обратни резултати. Те могат да се опитат умишлено да забравят или пренебрегнат масмедийните новини, смятайки че ще се справят с тях по-късно, ако имат време, но в действителност те съхраняват и преповтарят историите някъде в главата си. Откъде знам това? Новините, излъчвани по масонските масмедии и написани от ЦРУ (МИ 5/6, Мосад и т.н. – Бел. прев.) са всъщност предназначени да задействат низките мозъчни функции, като страх, безпомощност и отчаяние. Незабравимото усещане за безпомощност, страх и отчаяние се натрупва непрекъснато дълбоко в ума, докато се безпокоите за следващия репортаж и следващия и следващия. Това безпокойство изразходва умствената ви енергия. Проблемът е, че вие отдавате умствената си енергия за неща, които дори не са истина, като по този начин блокирате енергия, която бихте могли да използвате за полезни дейности (като например, започване на същинско разследване за проверка на техните твърдения).

Когато правим собствено проучване по дадена тема, въпреки че също използваме психическа енергия, тази енергия е добре използвана, тъй като има насока и цел. Сляпата вяра в корпоративните масмедийни новинарски емисии, от друга страна, ни поставя в такова положение, в което определена безразборна, разорителна, паникьорска енергия  е изхвърляна и складирана в главите ни. Това е вредно за нашето психично здраве. Укрепването на гореспоменатите мисловни процеси за други (целенасочени, непропагандни) теми е без съмнение полезно за мозъка и психичното благополучие. Не забравяйте, че вие ставате това, с което изпълвате ума си. Никой няма да ходи да гледа всеки ден от живота си един и същи фокусник, направещ еднакви номера. След известно време това ще се счита за загуба на време и умствена енергия. Същото е и с новинарските емисии по корпоративните масмедии.

Освобождаването на умствената енергия за по-целенасочени дейности ще допринесе, разбира се, за повишаване качеството на живот, психичното ви здраве, добрия сън и мисловните процеси, като памет и творчество.

4.      Намаляване нивата на стреса.

Дори без да го казвам, е очевидно, че ако основната задача на корпоративните масмедии е да раздуват една след друга психологически паникьорски измислици, тогава не вярвайки на медиите, веднага се освобождавате от стреса, а така също освобождавате и психическата енергия, обсъдена по-горе. Наистина, също толкова стресиращо е да осъзнаем колко много лъжат масмедиите ежедневно. Обаче, ние, търсещите истината, живеем в една различна парадигма. В такава, в която не очакваме правителствата и полицията да решат проблемите ни. Вместо това ние осъзнаваме, че правителствата и полицията са проблемът! Като търсещи истината, ние сме склонни да пренасочим стреса от това, че виждаме натрупването на лъжите на масмедиите и правителствата и сме винаги нащрек за нови решения. Като търсещи истината и невярващи на корпоративните масмедии ние сме склонни да прозрем през паникьорските истории (по-малко стресиращо) и да използваме здравословния стрес за създаване на нови решения, започващи вначалото просто с разобличаването на масмедийните „новини“. Както всички търсещи истината знаят, разобличаването на лъжите на масмедиите и споделянето на статии, видео материали и линкове, върви ръка за ръка с чувството за високо постижение и дълбока благодарност, които вярващите в установените медии дори не са в състояние да разберат.

Като минимум, стресът се пренасочва от състояние на безпомощност (като например, Ис-лямска държава настъпва – страхувай се!!!) към състояние на надежда (тоест, „Ислямска държава“ е психологическа операция – активно мероприятие - на ЦРУ и другите тайни служби, нека да продължим да я разкриваме като измама и да пробудим всички останали, като по този начин разобличим докрай и прекратим психологическата операция „Ислямска държава“). Стресът, идващ от чувството на безнадеждност, когато човек смята, че единственото усещане за сигурност идва от правителството и полицията, не е естествен и не е здравословния умствен стрес, под който човек е създаден да живее. Следователно, когато човек се освобождава от корпоративните медийни новини, той незабавно се разтоварва от това режисирано въздействие, което поставя обикновената личност в състояние на страх и безизходица. Страхът и безнадеждността директно водят до стрес. Стресът е пряко свързан с много заболявания, включително сърдечно-съдовите заболявания, астмата, диабета, преждевременна смърт и други заболявания.

5.      Подобряване на взаимоотношенията.

Наред с ползите на по-дълбоката връзка със себе си, повишената самоувереност, запазването на много важната психическа енергия и понижаването нивата на стреса, вследствие отсранявяне от живота ви на новинарските емисии по корпоративните медии (умствен боклук), не е изненадващо, че личността ви естествено ще подобрява взаимоотношенията си с околните. Тези около вас, задължително ще забележат, че мислите по-проницателно, че сте по-наясно със Света, имате целенасочен интерес към важните нещата и сте по-осъзнат по темите на разговор.

Вярвам, че човешкият ум се пречиства и се настройва напълно на по-висши вибрации, когато премахнете лъжите на ЦРУ (и другите тайни служби) от него. Степента на зловредност, която този ефект може да има върху човешкия мозък е силно подценявана. След като преди години изоставих масонските масмедийни новини, мога честно да кажа, че съм станал много по-истински човек извън влиянието на ежедневната пропаганда. Хората неминуемо ще забележат по-голямата устойчивост на вашата личност, което повлиява вашия характер и надеждност. Последователността в живота е важна и когато парадигмата ви е постоянна и не се поддава на спонтанните ежедневни правителствени психологическите операции, това ще се отрази на взаимоотношения ви.

Някои може да си помисли: „Какво стана?”. Връзката ми се влоши след като започнах да търся истината. Ако е така, това е, защото хората около вас все още са заспали в матрицата. Много от нас имат семейства и приятели, които не са готови да се пробудят за истината и да, това може да бъде убийствено за отношенията ви. Въпреки това, истината в действителност сближава хората. Причината околните да са против вас сега, когато търсите истината е, защото със своите думи вие рушите тяхната парадигма.

За вас, които имате интимна връзка с човек освободен от корпоративните медийни новини, от първа ръка знаете как са се облагодетелствали отношенията ви. В крайна сметка, всички ще се обградим с хора, с които имаме нещо общо и споделяме общ житейски път. За тези, които отдавна са се пробудили и проявяват мъдрост, знаете колко по-добри взаимоотношенията ви могат да бъдат дори и в ситуации, в които околните са все още заспали. Така че, ако все още се борите с това, дайте още време на близките си.

За всички останали, за тези, които търсят партньор в живота, вероятно знаете, че общите принципни убеждения в една връзка могат да я изградят или разрушат. Намерете този партньор, който разбира основите на съвременната информационна война и вие ще намерите много по-удовлетворяваща връзка. Такава, която е много по-смислена от всяка друга връзка в света на вярващите в корпоративните масмедии, където правителството буквално контролира емоциите на утрешния ден, влияещи на отношенията ви.

 

6.      Когнитивна защита (защита чрез познанието – Бел. прев.) срещу следващата психологическа операция.

И накрая, не е ли по-хубаво чувството, да знаете, че утрешното психологическо активно мероприятие на Тайните служби няма да ви повлияе по начина, по който ще се отрази на всички останали? Лично аз обичам усещането за мощ, което това предвиждане ми дава. Тази дарба повечето от нас пренебрегват. Да, знанието е дар и от силата на знанието идва мъдростта. В света, в който живеем днес, добродетели като знание и мъдрост, са намалели до степен на изчезване. Тайните служби (ЦРУ, МИ 5/6, Мосад и всички останали) и правителствата не искат да придобивате знания и със сигурност не искат да разберете какво е истинска мъдрост. Въпреки всичко, тези добродетели са съвсем реални и много могъщи дарове, които всички ние трябва да споделяме, защото те са някои от ключовите фактори, носещи ни увереността и психическата защита, така нужна за утрешния ден.

Поради знанията, които споделяме, можем да достигнем до този момент, когато чуваме за следващата терористична атака или престрелка и осъзнаваме още докато се развиват „новините“, че това най-вероятно е поредната операция под фалшив флаг.

(Операция под фалшив флаг е операция под прикритие, провеждана от правителство, корпорация или тайна организация, имаща за цел да изглежда, че е дело на друга организация. Името произлиза от военното понятие „вдигане на лъжливо знаме“, т.е. знаме на страна, която не е собствената. – Бел. прев.)

Ако все още се притеснявате, че ще ви нарекат „поддръжник на конспиративни теории”, тогава вероятно сте все още в плен на магията на масонските масмедии. Да, наистина, все пак е добра идея да оставите историята да се развие и да изчакате фактите, преди да отсъдите. Но тези, които са напълно пробудени знаят моделите, странните обрати и признаците на „операциите под фалшив флаг“. Понякога не е абсолютно необходимо да се знае точно какво се е случило. Вече сме осъзнали, че така или иначе системата за контрол ще усука и извърти една история в своя полза за секунди. Също така, знаем, че в повечето случаи само истории, които те са „одобрили” стават горещи новини и стигат до заглавните страници. Горепосочените фактори допринасят за защитния ефект, който получаваме като не вярваме на масмедийните новини. Защитният екран идва с чувството на спокойствие всред паниката, уравновесеност всред замаяността при развитието на „горещите новини” и чувството за стабилен хоризонт в организирания денонощен медиен цирк. Всичко това е изключително благоприятно за вашето психично здраве.

ЕБОЛА : Истерия – Новини по кабеларката

 

Ако не извлечете никаква друга полза от настоящата статия, поне се постарайте да разберате и оцените силата и чудото да бъдете истински свободни от концентрираните и режисирани масмедийни лъжи на ЦРУ (МИ 5/6, Мосад и т.н.), целящи чрез контрол на ума, да запазят на власт КОНТРОЛИРАЩИТЕ. Направете крачка назад и вижте по-голямата картина и ще разберете по-ясно и ще оцените цялостното послание в тази статия.

Да живееш в състояние на свобода от масовия умствен контрол е висше състояние на духа. Както съм писал в миналото, способността да проследиш в реално време операция под фалшив флаг е тръпка, която само скромните и честни търсачи на истината могат да разберат. Това трябва да послужи като напомняне, че животът е една голяма игра с много големи идеи и всеобхватни концепции всичките запуснати в действие едновременно и навсякъде около нас. Единната масмедийна концепция за непрекъснат денонощен правителствено-контролиран информационен поток, с който да се подхранват масите, по мое мнение, е ключът на всички човешки терзания и проблеми и тяхно решение. Точно така, на всичките! Честно казано вярвам, че да накараме човечеството да се концентрира върху информационната война, водена срещу него е решението на всичките ни проблеми. Ние, заедно, можем и ще надмогнем в осъзнаването всяка по отделно и всичките заедно правителствени агенции и ще намерим начини да преборим замисъла и да разбием всичките им психологически операции, оркестрирани срещу човечеството. Дори само осъзнаването, че такава възможност съществува, трябва да е достатъчно, за да предизвика горепосочените насърчителни здравословни ползи в цялостния ни личен живот.

Можеш ли да приемеш и оцениш по достойнство тези промени в живота си?

______________________________________

СТАМАТ

stamat2015.blogspot.bg

Stamen Georgiev

МИР и ЛЮБОВ!

Февруари 2015 година