Messengers of Gods – MofGods/MofG

tai Herald of Gods – Herds/HofGo/HerGo

tai Herald of Deity - Herd

(Jos Herds niin legenda puunhakkaajat karjanhoitajia)

Ikariamin yhteistyöpainotteisin tiimi – alusta asti täyttä yhteishenkeä.

/ Alusta asti täyttä yhteishenkeä -  vaikka läpi harmaan kiven.


LEGENDA

Jo hyvin aikaisin aamulla, ennen kukon laulua kaupunkivaltakunnan pienimmän kylän ahkerat puunhakkaajat ovat lähteneet töihin sahalle. Joka päivä sille samalle pienelle sahalle, jossa joka päivä he samoja puita kaatavat (ei siis aivan samoja puita, vaikka täällä puut nopeakasvuisia ovatkin) ja miettivät samoja asioita, päällimmäisenä toivo paremmasta.

 

Mutta tänään, ensimmäisten kirveiden vasta iskettyä puuhun he näkevät jotakin ihmeellistä ja mullistavaa.

 Laiva, suuri ja mahtava puupursi,  nokassaan/keulassaan vanha pitkäpartainen mies, ja kymmeniä muita, pysähtyy rantaan. Laivan väki tuo viestiä suoraan jumalilta. Viesti kertoo uudesta toivosta ja yhteistyöstä.

Laiva olemme me, ja sinä saat sen mukaan astua. Se askel on sinulle ja valtakunnallesi suuri harppaus, ja varmasti viisaampi kuin Ihmisten maassa tapahtunut vastaava n.50 vuotta sitten.


MEISTÄ

Gods Messengers on rauhaarakastava, mutta silti sotaan tarvittaessa varustautunut Ikariam-liittouma. Sen tärkein peruspykälä on yhteistyö: liittolaista autetaan hädässä kuin hädässä ja asiat selvitetään yhteispelillä.Olemme siis demokraattinen liitto, ja kaikilla liiton pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin.Nimestä poiketen emme ole erityisen uskonnollinen liitto, tavoitteemme on sen sijaan tuoda ikariamiin pelaajansa oikeasti huomioiva liitto,joka kohoaa kymmenen parhaan joukkoon!


VAATIMUKSET

Liittoon pääsee miltei kuka tahansa pisteistä huolimatta (huomaa,että tämä ei välttämättä pidä tulevaisuudessa paikkaansa); Jos sinä olet aktiivinen, puhelias, iloinen ja yhteistyöhaluinen ja olet tulossa ME-asenteella MINÄ asenteen sijasta, pistä vaan hakemusta tulemaan!!!

MITÄ ME ANNAMME SINULLE?


JOHTOPORRAS

Johtaja: Bave-

        ”Minulla Bavella, tämän liiton johtajalla on paljon kokemusta kukoistavan valtakunnan ja liiton tekemisestä         Ikariamissa ja muissa selainpeleissä, kuten Travianissa (ennen uudistusta). Olin erään Travian-liiton         perustamisessa ja johtamisessa (sen loppuun asti) mukana, ja tämä liitto kohosi sijoitukselle 9. ja pysyi siellä.         Minua ei pultattu.”

Huomaa,että arvot pitää tässä liitossa ansaita demokratian ja meritokratian perustein : Kun liittolainen on tehnyt riittävästi liiton eteen, niin tehdään äänestys. JAA / EI. Johtajan äänellä on enemmän valtaa. ( mahtavaa )

Muidenkin asioiden äänestykset tehdään kaikkien liittolaisten kesken.

RIVEISSÄMME

Tällä hetkellä ei vielä ketään, mutta pian sinä! :)


(tätä ei kannattaisi liiton ulkoisella sivulla kertoa sotien takia)RAUHAT/SODAT

Rauhat:

 - Legioona X

Emme sodi tällä hetkellä yhteisesti.

Muuta

Liiton arvot:

(normiarvojen lisäksi)

OMIEN KYLIENI (mahdolliset) TULEVAT NIMET (suomeksi)

kultainen kaupunki

toinen temppeli

sodan palatsi

iloinen taverna

pieni leiri

kuudes louhos

seitsemän veljen talo

KOODEJA:

Ikariam-painikkeet
<a class="button" href="OSOITE TÄHÄN">NÄKYVÄ TEKSTI</a>
Laita osoite kohtaan esim: s1.fi.ikariam.com/abcdefg123 osoitteesta toi / merkin jälkeinen osa eli tossa esimerkissä laitettaisiin abcdefg123

Viiva

<hr>