Prijavnica za volontiranje u Žmergu
Udruga posvećuje veliku pažnju volonterima i cijeni ukazano povjerenje građana spremnih posvetiti dio slobodnog vremena u sudjelovanju u aktivnostima Udruge Žmergo, ali i volontera željnih na volontiranje u stranim zemljama.

Volontirati možete na raznim aktivnostima kao što su sajam i tržnice, predavanja, edukativne radionice, promotivne aktivnosti i manifestacije, konferencije, na kampanji Zelena čistka, organiziranje aktivnosti s EVS volonterima, društvene mreže i web stranica, uređivanje fotografija i mnoge druge aktivnosti.

Ispunjavanje ovog upitnika i podaci iz istog koristit će se isključivo za kreiranje baze volontera Udruge Žmergo i neće se dijeliti dalje.

Spol
Ime i prezime
Your answer
Adresa
Your answer
Grad
Your answer
Županija
Your answer
OIB
Your answer
Datum i godina rođenja
Your answer
e-mail
Your answer
Broj mobitela
Your answer
Želim volontirati na:
Koliko vremena možeš odvojiti za volontiranje u Žmergu?
U sklopu Erasmus+ programa organiziramo aktivnosti za mlade. Označi za što si još zainteresiran.
Za više informacija o pojedinim aktivnostima pročitajte na http://www.mobilnost.hr/hr/sadrzaj/kutak-za-mlade/.
Želiš li redovito volontirati i na temelju toga dobiti potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem?
Potvrda o stečenim kompetencijama volontiranjem može se izdati volonterima koji su u dugoročnom volonterskom angažmanu, odnosno koji volontiraju redovito i kontinuirano, na tjednoj osnovi u razdoblju od najmanje tri mjeseca bez prekida. Alat za popunjavanje takve potvrde dostupan je na web stranici http://kompetencije.volontiram.info/, a upute za upotrebu alata možete pronaći i na web stranici, ali i preuzeti na http://vcos.hr/files/pdf/upute_baza_potvrda_o_kompetencijama_ste_enim_kroz_volontiranje.pdf.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms