Pandhaptaran Wiki Mrebawani
Wiki Mrebawani, cekakan saka Wikipédia Mangreksa Basa Jawa lan Mumpuni, kuwi sawijining kridha sing ngancas mangreksa lan nguri-uri basa Jawa. Kridha iki awujud dolanan 10 undhakan sing mangepokan karo seratan lan rupamadya ana ing kaca jaringan Wikipédia Basa Jawa. Sapa waé bisa mélu kridha iki tanpa béya utawa gratis.

Sadurungé Sampéyan ngisi formulir pandhaptaran, prayogané Sampéyan wis nduwé akun Wikipédia. Yèn durung nduwé, Sampéyan bisa nggawé akun Wikipédia nyang kéné http://bit.ly/NdhaptarWikipédia

Kanggo ndaftar kridha iki, sumangga formulir ana ngisor iki diisèni mawa katrangan dhiri sunyatané Sampéyan. Data sing ditampa panitya ora bakal diwènèhaké marang wong liya. Data iki namung kanggo kaperlon kontak karo vèrifikasi bebungah.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wikimedia Indonesia. Report Abuse - Terms of Service