Activitats extraescolars
Questionari d'avaluació de les activitats extraescolars de l'escola Pompeu Fabra curs 2016 - 2017
Introducció
Des de la comissió d'Activitats Extraescolars de l'AMPA estem fent un esforç per millorar l'oferta i la qualitat de les activitats a l'escola, amb l'objectiu d'adaptar-les cada vegada més a les preferències i necessitats dels alumnes i les famílies. Per això, us demanem la vostra col·laboració omplint la següent enquesta.

El qüestionari és completament anònim i va adreçat als pares de tots els alumnes del col·legi, independentment si els fills han assistit o no a alguna activitat extraescolar al llarg d'aquest curs.

Per garantir una major privacitat, la persona de la comissió encarregada de recopilar els resultats d'aquesta mostra, es compromet a guardar absoluta confidencialitat sobre els resultats assolits. Als proveïdors només se'ls comunicaran les conclusions generals que es deriven d'aquesta mostra amb l'objectiu de millorar la productivitat de cara a pròxims exercicis. En cap cas, mai no es faran públiques les respostes i/o observacions individuals dels qüestionaris.

Estem absolutament convençuts que les millores només s'aconseguiran a través de l'esforç comú i la participació de tothom. Per aquest motiu, us volem agrair per endavant la vostra participació.

La data límit per omplir aquesta enquesta es el 15 de maig de 2017.

En aquest curs, el vostre fill/a, assisteix o ha assistit a alguna activitat extraescolar? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms