ANKETA ZA IZVEDBO RAZISKAVE O ŠPORTNO GIBALNIH AKTIVNOSTIH NA UNIVERZAH
Drage študentke in študenti!

Šport je na Univerzi na Primorskem pomemben del tako študijskega kot tudi obštudijskega dogajanja in tudi v bodoče si želimo razvijati to področje v smeri, ki študentom najbolje ustreza. Zavedamo se namreč, da je za uspešen študij izredno pomembno vaše dobro psihofizično počutje, na katerega vpliva tudi kakovostno preživljanje vašega časa. Zato vam v sodelovanju z Univerzitetno športno zvezo Primorske in s Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem neprestano nudimo tudi bogato izbiro dejavnosti s področja športa.

Univerza na Primorskem skozi celotno leto omogoča obilico športnih aktivnosti in številnih doživetij. Vse dejavnosti se odvijajo tako v naravi, kot tudi v različnih objektih v Kopru, Izoli in Portorožu kar omogoča, da se za vse, ki si želite aktivne vadbe ali zgolj rekreacije pri nas na Univerzi na Primorskem vedno najde kaj.

Pred vami je kratka anketa s katero bi želeli pridobiti vaše mnenje glede univerzitetnega športa. Rezultati nam bodo v pomoč pri pripravi in razvoju novih športnih programov za prihajajoče študijsko leto.

Anketa se izvaja v okviru Rektorske konference in rezultati posameznih članic se bodo med seboj primerjali. Rektorska konferenca RS je neformalno združenje, katere člani so rektorji univerz v Republiki Sloveniji. Nastala je kot oblika sodelovanja med slovenskimi univerzami in drugimi visokošolskimi in znanstveno-raziskovalnimi institucijami, državo, družbo, slovenskimi in mednarodnimi organizacijami ter združenji in je eden od pozitivnih učinkov bolonjske prenove.

Prof. Dr. Dragan Marušič, rektor Univerze na Primorskem

Podatki o anketirancu
Spol *
Starost *
Your answer
Univerza *
Naziv članice *
Označite na kateri fakulteti/akademiji na UL študiraš
Stopnja študija *
Letnik študija *
Datum rojstva *
(V formatu DD.MM.LLLL)
MM
/
DD
/
YYYY
Iz katere statistične regije Slovenije prihajate? *
Vprašanja
1. Katere vaje izvajate tedensko, ki trajajo dlje od 15 minut in zadostujejo naslednjim pogojem?
Kolikokrat tedensko izvajate vaje, ki trajajo dlje od 15 minut in zadostujejo zgornjim pogojem?Neimenovan naslov *
2. Na kakšen način večinoma izvajate športno dejavnost? Neimenovan naslov *
(Izberete lahko več odgovorov.)
Required
3. Šport na univerzi si želim... *
(Izberete lahko več odgovorov.)
Required
4. V okviru zgoraj izbranih oblik športa na univerzi bi se rad vključil/a v naslednje športne aktivnosti:Neimenovan naslov *
(Izberete lahko več odgovorov.)
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uszp.si. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms