Anglia Weekend School në Kosovë
MËSONI SHKENCË DHE ARTE VETËM NË ANGLISHT me profesorë NDËRKOMBËTAR! Anglia Academy vjen me programin më atraktivë për fundjavë, mësim i shkencës dhe arteve në menyrë kreative duke komunikuar vetëm anglisht. Mbi 1,502 fëmijë dhe prindër të lumtur, janë dëshmia më e mirë për suksesin e programit tonë.


Apliko për Anglia Weekend School cdo fundjavë në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Gjatë fundjavës mësoni shkencë dhe arte në gjuhën angleze me profesor ndërkombëtar,
Program i ngjeshur tërë-ditorë (E Shtunë dhe Diele, nga ora 10:00-16:00),
Program shumë atraktiv me eksperimente shkencore të dedikuara për fëmijë në laboratorin e shkollës, lojëra, prezantime dhe aktivitete të ndryshme,
Programi i Dramës në Gjuhën Angleze;
Mengjes dhe Drekë të shëndetshme dhe pije gjatë drekës në shkollë,
Klasa te Yogës të dedikuara për fëmijë
Maica dhe të gjitha materialet shkollore
Certifikata ndërkombëtare per pjesemarrje nga Anglia Examinations.

Mosha 5-15 vjet

Qytetet:

Prishtinë
Ferizaj
Gjakovë


Shpenzimet për #AngliaWeekendSchool përfshijnë shumën prej 29euro për një fundjavë. Shpenzimet për një ditë 15euro. Pakoja për 3 fundjava 80euro.

Në faqen tonë të Facebook (Anglia Academy Kosovo), mund te gjeni fotografi dhe mësoni rreth aktiviteteve tona.

Na kontaktoni në 044 166 173 apo anglia@universum-ks.org për më shumë informata.
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Data e lindjes *
Your answer
Emri i Prindit (Babait) *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Email Adresa *
Your answer
Emri i Prindit (Nenes) *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Për cilin qytet aplikoni:
A keni ndonjë kërkesë të veçantë rreth ushqimit? *
Nëse po, cila është ajo
Your answer
A vuani nga ndonjë sëmundje? *
Nëse po, cila është ajo
Your answer
A jeni i vetdijshëm se pjesëmarrja në Anglia Weekend School është me pagesë?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse