Startups Battle TV Show në Klan Kosova - fito 10,000.00 €
Emisioni i parë televiziv i prodhuar dhe realizuar në Kosovë që ka për qëllim promovimin e ndërmarrësisë tek të rinjtë. Startups Battle apo Beteja e Startup-eve është një garë në mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000.00 € (5,000.00 € cash dhe 5,000.00 € shërbime).

Startups Battle përveç qe do te jete show me interesant televiziv ne fushën e biznesit, është mundësia me e mire për te prezantuar idenë apo biznesin tënd para investitorëve dhe klientëve potencial!

Për ekipet nga Shqipëria dhe Maqedonia, shpenzimit e udhëtimit dhe akomodimit në Kosovë, mbulohen nga organizatorët. Gjithashtu, shume shpejte Ju njoftojmë që përveç Klan Kosovës se në cilat kanale televizive në Shqipëri dhe Maqedoni do të transmetohet ky TV Show.

Informatat Personale *
Emri dhe Mbiemri i aplikuesit
Your answer
Email *
Your answer
Kontakti (tel) *
Your answer
Emri i Biznesit apo Projektit *
Your answer
Përshkruaj biznesin/projektin tuaj në një fjali *
Your answer
Problemi/et që keni identifikuar *
Your answer
Përshkruaj produktin apo shërbimin tuaj *
Your answer
Disa info per ekipin tuaj *
Your answer
Modeli i biznesit (Si mendoni të bëni para)? *
Your answer
Në cilën fazë gjendet biznesi apo projekti juaj? *
Si keni dëgjuar për Startups Battle? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms