Asociacioni ALUMNI
Ky pyetësor do të përdoret për qëllim të krijimit të rrjetit të diplomuarëve (Alumni) dhe për statistikat e Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë.
Pjesa personale
Emri, emri i prindit dhe mbiemri *
Your answer
Ditëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Vendbanimi *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Email *
Your answer
Pjesa e edukimit
Fakulteti në të cilin keni studiuar? *
Required
Programi / Studimet *
Shënoni programin dhe studimet në nivelin Bachelor
Your answer
Viti i diplomimit *
Shënoni vitin e diplomimit
Your answer
A keni vazhduar studimet Master? *
Nëse po, shënoni në cilin institucion?
Pjesa e punësimit
A jeni punësuar pas diplomimit? *
Nëse po, shënoni se ku punoni?
Shënoni se çfarë ndërmarrje apo institucioni?
Your answer
Nëse po, shënoni pas çfarë kohe jeni punësuar?
Shënoni pas sa muajve apo vitesh jeni punësuar?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteti Haxhi Zeka. Report Abuse - Terms of Service