Vill du engagera dig i Ung Media Sverige?
Vill du engagera dig i Ung Media Sverige eller känner du någon eldsjäl som du vill tipsa oss om?

Ung Media Sveriges valberedning arbetar med att ta fram kandidater till förbundets olika förtroendeposter: Förbundsordförande, vice ordförande, ledamöter i förbundsstyrelsen samt verksamhetsrevisorer och valberedning. Under Ung Media Sveriges årsmöte Kongressen väljs varje år personer till dessa poster.

Valberedningen består under verksamhetsåret 2015-2016 av fyra personer som arbetar med att lära känna och hålla koll på förbundets föreningar och distrikt. Vi eftersträvar ett förbund där våra förtroendevalda speglar det samhälle vi lever i, där mångfald är en viktig komponent. Vi vill att alla som är engagerade i Ung Media Sverige ska ges möjlighet att verka på samma premisser.

Under Kongressen i november kommer vi att presentera vårt förslag till alla poster - tills dess vill vi hinna prata med så många som möjligt och få en god bild av alla som är intresserade av Ung Medias olika förtroendeuppdrag.

TIPSA OSS!

Vid frågor eller övriga synpunkter: Kontakta valberedningen@ungmedia.se eller lägg till oss på Facebook där vi heter: "Valberedningen UM".

Formuläret går att fylla i flera gånger.

Foto: Eric Egan
Vad vill du göra? *
Vad heter du? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ung Media Sverige. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms