Request edit access
Intresseanmälan till styrelsen för Ung Media Stockholm 2017/18
Ännu ett verksamhetsår i Ung Media Stockholm går mot sitt slut. Den 26 mars är det årsmöte och val av en ny distriktsstyrelse. Vi söker därför nya medlemmar till såväl distriktsstyrelsen som valberedningen och distriktets revisorer. Vi söker dig som brinner för att alla unga ska få synas och höras och som vill bidra till ett ökat samarbete mellan unga medieproducenter i Stockholmsdistriktet.

Ung Media Stockholm arbetar för att Stockholms unga ska ha möjlighet att höras och synas i media. Vi organiserar unga medieföreningar, anordnar medieevenemang och utbildar inom ungdoms- och mediefrågor.

Ung Media Stockholms styrelse sammanträder ungefär åtta gånger per år. Styrelsen har till uppgift att leda organisationen, besluta om framtida projekt och stötta distriktets medlemsföreningar.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete för att söka till styrelsen (har du det är det självfallet bara positivt). Vi kommer inleda det nya verksamhetsåret med en kick-off och styrelseutbildning, preliminärt söndagen den 2 april.

Obs! Sista datum för intresseanmälan gick ut den 28 februari 2017, men vi tar fortsatt emot ansökningar och kandidaturer fram till årsmötet den 26 mars.

För frågor om valprocessen och valberedningens arbete, kontakta valberedare Johanna Lindström:
johanna.lindstrom@ungmedia.se / 0737045320.

För frågor om Ung Media Stockholm och hur styrelsen arbetar, kontakta distriktsutvecklare Erik Gunnarsson:
erik.gunnarsson@ungmedia.se / 0736267318.

Namn *
Vilken post är du intresserad av? *
Medlemsförening
Telefonnummer *
Mail *
Vi kontaktar gärna dig för några korta frågor, vad passar dig bäst?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ung Media Sverige. - Terms of Service - Additional Terms