Inscripció al Casal d'Estiu 2017
DADES DE L'ALUMNE
Nom de l'alumne *
Your answer
Cognoms de l'alumne *
Your answer
Edat de l'alumne *
Your answer
És alumne de l'Escola Túrbula? *
Curs que ha realitzat durant el 2016/2017 *
En cas de que tingui algun germà estudiant a Túrbula, quin curs ha estudiat aquest curs 2016/2017? *
CASAL D'ESTIU
Tipus de jornada *
Seleccioneu quin tipus de jornada realitzarà: Mitja jornada (de 9h a 13h, 70€ per setmana) o Jornada completa amb dinar (de 9h a 17h, 95€ per setmana).
Selecció de setmanes *
Setmana 1 (del 26 al 30 de juny), Setmana 2 (del 3 al 7 de juliol), Setmana 3 (del 10 al 14 de juliol), Setmana 4 (del 17 al 21 de juliol).
Required
Realitzarà hores complementàries? *
Les hores complementàries són una ampliació de l'horari normal del Casal: Matí (de 8h a 9h, 10€ per setmana), Tarda (de 17h a 18h, 10€ per setmana).
Esteu interessats en el servei d’autocar? *
Servei de recollida al matí (arribada a l'Escola a les 9:00) i lliurament a la tarda (a partir de les 17:00). Condicionat a que hi hagi un nombre mínim d’usuaris.
DADES DEL PARE/MARE/TUTOR
Nom i cognoms del pare/mare/tutor *
Your answer
DNI/NIE del pare/mare/tutor *
Your answer
Telèfon del pare/mare/tutor *
Your answer
Persones autoritzades a recollir l'alumne/a
1) Nom i cognoms *
Your answer
1) DNI/NIE *
Your answer
2) Nom i cognoms
Your answer
2) DNI/NIE
Your answer
3) Nom i cognoms
Your answer
3) DNI/NIE
Your answer
ADMINISTRACIÓ DE MEDICAMENTS
Amb caràcter general, el personal de l'Escola no administra medicaments als alumnes. Les famílies han d'administrar els medicaments de manera que les dosi a subministrar no coincideixin dins l'horari del Casal.
Si això no és possible, i cal que un professor o monitor administri el medicament a l'escola, només s'administraran els medicaments als alumnes la família dels quals ompli l'autorització el pare, mare o tutor amb el nom del medicament, la dosi, l'horari i la data de finalització del tractament.
Per facilitar la tasca al professor o monitor, cal que escriviu al medicament el nom de l'alumne, l'hora i la dosi a administrar.
En cas que un alumne pateixi una malaltia que hagi de ser tinguda en compte pel personal del centre, cal indicar-ho i portar el corresponent informe mèdic.
Pren alguna medicació? *
Nom del medicament
Your answer
Dosi i hores
Your answer
Data de finalització del tractament
Your answer
Pateix algun tipus d'al·lèrgia o malaltia? *
OBSERVACIONS
Your answer
Enviant aquest formulari manifesto el meu coneixement de les activitats que es desenvoluparan al si del CASAL D'ESTIU organitzat per l'Escola Túrbula durant l'estiu del 2017 i, en conseqüència, SOL·LICITO la inscripció del meu fill/a al programa d'activitats previst. Al mateix temps (si s'escau) dono la meva autorització perquè la persona designada per l'Escola administri al nen/a la medicació indicada.

Aquestes dades són d’ús exclusiu de l’Escola Túrbula i només per facilitar-li la informació sol·licitada. En compliment de la LOPD (15/1999), vosté té dret a consultar, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades dirigint-se a l’Escola Túrbula, Ctra. de Mataró 26 de Sant Adrià del Besós, o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@turbula.es.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Túrbula. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms