PER L'OBERTURA DE LA 3a LÍNIA DE P3 A ESCOLA TÚRBULA
La Comunitat Educativa de l’Escola Túrbula de Sant Adrià de Besòs us demana suport per a aconseguir que el Departament d’Ensenyament obri un tercer grup de P3 a Túrbula i així es pugui garantir a les famílies la lliure elecció de centre escolar:

- Són més de 70 famílies que han demanat plaça a P3 per al proper curs 2017/2018.
- L’Escola Túrbula ofereix actualment 50 places per nivell i té capacitat per atendre perfectament aquest tercer grup de P3.
- El Departament vol “repartir” els més de vint alumnes “que sobren” entre altres centres, sense respectar la lliure elecció de les famílies.
- L’increment d’un grup de P3 (que en aquest cas no perjudica cap altre centre) és una pràctica que ja s’ha realitzat en nombroses ocasions abans, inclòs al mateix St. Adrià i en diferents centres educatius, com a la pròpia Escola Túrbula, que va incrementar un grup de P3 el curs 2010/2011 en circumstàncies molt similars a les actuals.

Omple aquest formulari si vols recolzar la petició de la Comunitat Educativa de l’Escola Túrbula de Sant Adrià de Besòs al Departament d’Ensenyament per crear un nou grup de P3 a Túrbula per al proper curs 2017/2018.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Comunidad Educativa de Escuela Túrbula de Sant Adrià de Besòs os pide apoyo para conseguir que el Departamento de Enseñanza abra un tercer grupo de P3 en Túrbula y así se garantice a las familias la libre elección de centro escolar:

- Son más de 70 familias que han solicitado plaza en P3 para el próximo curso 2017/2018
- Escola Túrbula ofrece actualmente 50 plazas por nivel y tiene capacidad para atender perfectamente este tercer grupo de P3.
- El Departamento de Enseñanza quiere “repartir” los más de veinte alumnos “que sobran” entre otros centros sin respetar la libre elección de las familias.
- El incremento de un grupo de P3 (que en este caso no perjudica a ningún otro centro) es una práctica que ya se ha realizado en numerosas ocasiones antes, incluso en este mismo municipio y en diferentes centros educativos, como en la propia Escola Túrbula, que incrementó un grupo de P3 en el curso 2010/2011 en circunstancias similares.

Envía este formulario si deseas apoyar la petición de la Comunidad Educativa de Escola Túrbula de Sant Adrià de Besós al Departamento de Enseñanza para crear un nuevo grupo de P3 en Túrbula para el próximo curso 2017/2018.

(Aquestes dades són d’ús exclusiu de l’Escola Túrbula i només per a la finalitat sol·licitada. En compliment de la LOPD (15/1999), vosté té dret a consultar, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades dirigint-se a l’Escola Túrbula, Ctra. de Mataró 26 de Sant Adrià del Besós, o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@turbula.es).

NOM I COGNOMS
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC
Your answer
CODI POSTAL
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Túrbula. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms