TM-SZIDHI FRISSÍTŐ TANFOLYAM
Email address
Megszólítás
VEZETÉK- és UTÓNÉV
Ha az Ön neve időközben esetleg megváltozott, kérjük, hogy zárójelben adja meg a TM-tanfolyam elvégzésekor használt vezeték- és utónevét is.
Your answer
SZÜLETÉSI DÁTUM
Your answer
TELEFONSZÁM
Your answer
A TM-TANFOLYAM DÁTUMA és HELYE
Pl. ÉÉÉÉ.HH.NN., Budapest
Your answer
KI AZ ÖN TM-TANÁRA?
Ha az Ön TM-tanára nem szerepel az alábbi listán, kérjük, írja be a nevét a lista alján az utolsó helyre.
CSOPORTKÉP
A TM-mozgalom hagyományainak megfelelően a tanfolyam végén csoportkép készül, amelyet közzéteszünk a www.Maharishi.hu-n. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy szerepelni fog a csoportképen, azzal egyúttal hozzájárul a csoportkép közzétételéhez.
TANFOLYAMSZABÁLYZAT
Elolvastam, megértettem és fenntartás nélkül betartom a következő linken szereplő tanfolyamszabályzatot: https://docs.google.com/document/d/11DktYmb5YXu68vEkkSX9NOOXKw3QMPR_BG0DN_5d3Sw/edit?usp=sharing
ADATKEZELÉS
Kérjük, olvassa el az ezen a linken szereplő adatkezelési hozzájárulást: https://docs.google.com/document/d/1lScR2ADt7lYPRQswg-acOegkcPZy0VjGNusQAG7LZ9I/edit?usp=sharing
HONNAN ÉRTESÜLT ERRŐL A TANFOLYAMRÓL?
TELEKOCSI
Autóval megy a tanfolyamra, és másokat is el tudna vinni? Hirdesse meg az utat itt: https://www.blablacar.hu/szabad-ulesek-hirdetese/1 , és a közzétett utazás linkjét másolja be az alábbi mezőbe. A linket a szervezők eljuttatják e tanfolyam jelentkezőinek, és az érdeklődők közvetlenül Önnel veszik majd fel a kapcsolatot. FIGYELEM: a szervezők csak a blablacar.hu honlapon megjelenő hirdetések linkjét juttatják el e tanfolyam jelentkezőinek, és a közzétett hirdetésből fakadóan semmilyen felelősség (morális, anyagi vagy jogi), illetve kötelezettség nem terheli őket!
Your answer
MEGJEGYZÉS
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TM.org. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms