TM-SZIDHI TANFOLYAM
Email address *
KATEGÓRIA *
Kedvezmény igénybevételéhez kérjük, hogy hozza magával az arra jogosító igazolványt (pl. diákigazolványt).
Megszólítás
VEZETÉK- és UTÓNÉV *
Ha az Ön neve időközben esetleg megváltozott, kérjük, hogy zárójelben adja meg a TM-tanfolyam elvégzésekor használt vezeték- és utónevét is.
Your answer
SZÜLETÉSI DÁTUM *
Your answer
TELEFONSZÁM *
Your answer
A TM-TANFOLYAM DÁTUMA és HELYE *
Pl.: ÉÉÉÉ.HH.NN., Budapest
Your answer
KI AZ ÖN TM-TANÁRA? *
Ha az Ön TM-tanára nem szerepel az alábbi listán, kérjük, írja be a nevét a lista alján az utolsó helyre.
CSOPORTKÉP *
A TM-mozgalom hagyományainak megfelelően a tanfolyam végén csoportkép készül, amelyet közzéteszünk a www.Maharishi.hu-n. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy szerepelni fog a csoportképen, azzal egyúttal hozzájárul a csoportkép közzétételéhez.
TANFOLYAMSZABÁLYZAT *
Elolvastam, megértettem és fenntartás nélkül betartom a következő linken szereplő tanfolyamszabályzatot: https://docs.google.com/document/d/11DktYmb5YXu68vEkkSX9NOOXKw3QMPR_BG0DN_5d3Sw/edit?usp=sharing
ADATKEZELÉS *
Kérjük, olvassa el az ezen a linken szereplő adatkezelési hozzájárulást: https://docs.google.com/document/d/1qIHhTW6tJFkQO2WVyd6hTdZGK-ieH2qrkX7qi3ZD1gU/edit?usp=sharing
HONNAN ÉRTESÜLT ERRŐL A TANFOLYAMRÓL? *
TELEKOCSI
Autóval megy a tanfolyamra, és másokat is el tudna vinni? Hirdesse meg az utat itt: https://www.blablacar.hu/szabad-ulesek-hirdetese/1 , és a közzétett utazás linkjét másolja be az alábbi mezőbe. A linket a szervezők eljuttatják e tanfolyam jelentkezőinek, és az érdeklődők közvetlenül Önnel veszik majd fel a kapcsolatot. FIGYELEM: a szervezők csak a blablacar.hu honlapon megjelenő hirdetések linkjét juttatják el e tanfolyam jelentkezőinek, és a közzétett hirdetésből fakadóan semmilyen felelősség (morális, anyagi vagy jogi), illetve kötelezettség nem terheli őket!
Your answer
MEGJEGYZÉS
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of TM.org. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms