Tiltakozunk a II. kerületi olimpiai helyszín építése ellen!
A Magyarország olimpiai pályázatáért felelős cég és az állam az olimpia hegyi kerékpárverseny-helyszínét a II. kerület zöldövezetébe, a
Hármashatár-hegy hidegkúti oldalára tervezi. Elfogadhatatlan a tervezett károkozás, a természetvédelmi terület veszélyeztetése. Olimpiai sportpálya nem való a családias lakóövezet közepére.

Ezért aláírásommal kifejezem, hogy tiltakozom az olimpiára tervezett pálya II. kerületbe építése ellen!
Név *
(kötelező megadni)
Your answer
Lakóhelyem irányítószáma *
(kötelező megadni)
Your answer
Lakóhelyem városneve *
(kötelező megadni)
Your answer
Utca, házszám, emelet, ajtó *
(kötelező megadni)
Your answer
Emailcímem
(nem kötelező megadni)
Your answer
Mobiltelefonszámom
(nem kötelező megadni)
Your answer
Adatvédelmi tájékoztató
Adataim megadásával hozzájárulok, hogy azokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011 évi CXII. törvény és az adatvédelemhez kapcsolódó egyéb jogszabályok rendelkezéseinek betartásával a Magyar Szocialista Párt II. kerületi Szervezete (1027 Budapest, Fazekas u. 19-23..) a “Tiltakozunk a II. kerületi olimpiai helyszín ellen!“ c. kampány során kezelje, azok révén velem kapcsolatot tartson, tájékoztasson az aktuális fejleményekről. Adataimat bármikor módosíthatom, töröltethetem a bp02@mszp.hu e-mail címen, a fenti postai címen, vagy az 06 1 224-0090-as telefonszámon. Amennyiben úgy érzem, hogy a Magyar Szocialista Párt a személyes adataim kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagyok bírósághoz vagy a írásban a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni (1125 Bp., Szilágyi Erzsébet fsr. 22/c,ugyfelszolgalat@naih.huhttp://naih.hu). Adatgyűjtés lajstromszáma: NAIH-110403/2016.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service